ARENA AGRO Ostróda 2015 - nowa impreza w kalendarzu wystaw rolniczych

11.12.2014, 12:07aktualizacja: 11.12.2014, 12:07

Plakat
W nadchodzącym roku, kalendarz wystaw rolniczych wzbogaci się o kolejną profesjonalną imprezę branżową. Tym razem, halową. Nowa wystawa nosi nazwę ARENA AGRO i odbędzie się w Ostródzie w dniach od 14 do 15 lutego 2015 roku. Na miejsce organizacji wydarzenia wybrano nowoczesny obiekt: Arenę Ostróda - Centrum Targowo-Konferencyjne Warmii i Mazur. Gospodarzem i organizatorem ARENY AGRO jest Polska Izba Maszyn i Urządzeń Rolniczych.

Przy przygotowywaniu pierwszej edycji ARENY AGRO, organizator korzystać będzie ze swojej wieloletniej praktyki w realizacji tego typu wydarzeń. Jest bowiem doświadczonym organizatorem Międzynarodowych Wystaw Rolniczych AGRO SHOW, czyli największych w Europie plenerowych imprez o tematyce rolniczej, które co roku gromadzą rekordowe liczby wystawców i zwiedzających z kraju i zagranicy.

Podczas pierwszej edycji ARENA AGRO, w przede dniu kolejnego sezonu, zostanie zaprezentowana najnowsza oferta czołowych marek z branży maszyn i urządzeń rolniczych. Swoją obecność na wystawie zapowiedzieli już główni dealerzy maszyn, którzy swoje siedziby mają w północnej Polsce. Dla nich będzie to również jedyna okazja do bezpośredniego spotkania się z rolnikami z północno-wschodniej Polski i przeprowadzania z nimi rozmów biznesowych.

ARENA AGRO odbywać się będzie w nowoczesnym kompleksie wystawienniczym Arena Ostróda, zlokalizowanym przy ul. Grunwaldzkiej 55 w Ostródzie. Wystawa będzie zorganizowana w funkcjonalnych i klimatyzowanych halach, na łącznej powierzchni ponad 18 000 m2. To jedno z najnowocześniejszych centrów targowych w tej części Europy i zarazem doskonałe miejsce prezentacji dla: producentów i dystrybutorów maszyn, firm nasiennych, przedsiębiorstw nawozowych, prasy branżowej, organizacji rolniczych oraz innych podmiotów i instytucji związanych z rolnictwem.

Zapraszamy wszystkich do Ostródy na pierwszą edycję nowej wystawy ARENA AGRO!

W dniach 14 i 15 lutego 2015 roku ekspozycja będzie czynna w godz. 9:00 - 17:00. Organizator zapewnia wstęp wolny dla zwiedzających oraz bezpłatny parking i katalog wystawy.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 11.12.2014, 12:07