ATLANTIS SE (7/2022) Informacja o nieodbyciu Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia. (Information regarding Extraordinary General Meeting of Shareholders that was not held).

04.04.2022, 17:53aktualizacja: 04.04.2022, 17:54

Raport bieżący 7/2022

Zarząd Spółki Atlantis SE (kod rejestru: 14633855 ) z siedzibą w Tornimäe tn 5,10145, Tallinn, Estonia informuje, iż Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie zaplanowane na dzień 4 kwietnia 2022 r. nie odbyło z się z uwagi na brak zarejestrowanych Akcjonariuszy uprawnionych do uczestnictwa w Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu.

W związku z tym w najbliższym czasie Zarząd zwoła kolejne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy, które będzie mogło odbyć się niezależnie od ilości akcji na nim reprezentowanych.

The Management Board of Atlantis SE (registry code: 14633855 ) headquartered Tornimäe tn 5,10145, Tallinn, Estoniai informs that Extraordinary General Meeting of Shareholders convened on 4 April 2022 was not held because of the fact that there was no registered Shareholders who have been entitled to participarte in the Extraordinary General Meeting.

Therefore, in the near future, the Management Board will convene another General Meeting of Shareholders, which will be held regardless of the number of shares represented on it.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz