CALATRAVA CAPITAL SA Przerwa w obradach NWZ zwołanego na dzień 10 kwietnia 2015 r wznowionego po przerwie w dniu 17 kwietnia 2015 r. oraz treść uchwał przegłosowanych na drugiej części NWZ

17.04.2015, 19:31aktualizacja: 17.04.2015, 19:31

Raport bieżący 10/2015

Spółka CALATRAVA CAPITAL S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, że Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki zwołane na dzień 10 kwietnia 2015 r. wznowiło obrady po przerwie i podjęło uchwałę o kolejnej przerwie w obradach. Obrady zostaną wznowione w dniu 21 kwietnia 2015 roku o godzinie 11.30 w siedzibie spółki w Warszawie przy ul. Łuckiej 2/4/6.

Spółka CALATRAVA CAPITAL S.A. z siedzibą w Warszawie podaje do publicznej wiadomości uchwały poddane pod głosowanie na drugiej części Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia o którym mowa powyżej:

"Uchwała nr 5

Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia

Calatrava Capital S.A. z siedzibą w Warszawie (zwanej dalej: "Spółka")

zwołanego na dzień 10 kwietnia 2015 r.

podjęta w dniu 17 kwietnia 2015 r.

w sprawie przerwy w obradach Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia

1. Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Calatrava Capital Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie postanawia przerwać obrady w dniu 17 kwietnia 2015 r. oraz wznowić je w dniu 21 kwietnia 2015 r. o godzinie 11:30 w budynku położonym w Warszawie przy ulicy Łuckiej 2/4/6.

2. Uchwała wchodzi w życie z chwilą podjęcia."

w głosowaniu nad powyższą uchwałą oddano ogółem 572.929 ważnych głosów z 572.929 akcji, stanowiących około 11,45% kapitału zakładowego Spółki, w tym oddano:

572.929 głosów za,

0 (zero) głosów przeciw,