CI GAMES SA (19/2017) Ustalenie nowej daty premiery gry "Sniper Ghost Warrior 3"

06.03.2017, 09:00aktualizacja: 06.03.2017, 09:00

Raport bieżący 19/2017

Zarząd spółki CI Games S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka"), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 13/2016 z dnia 17 października 2016 r., informuje, że w dniu 6 marca 2017 r. podjął decyzję o ustaleniu nowej daty premiery gry "Sniper Ghost Warrior 3" ("SGW3") na dzień 25 kwietnia 2017 r. Data premiery SGW3 będzie jednolita dla wszystkich obszarów dystrybucji na świecie. Gra SGW3 zostanie wydana równocześnie na platformy PC, Xbox One oraz Playstation 4.

Zarząd Spółki podjął decyzję o przesunięciu daty premiery SGW3 na podstawie informacji zwrotnych od graczy testujących wersję beta tej gry. Przesunięcie premiery SGW3 o trzy tygodnie w ocenie Zarządu Spółki pozwoli na zaadresowanie uwag graczy.

Podstawa prawna: art. 17 ust. 1 w zw. z art. 7 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 596/2014 z dnia 16 kwietnia 2014 r. w sprawie nadużyć na rynku (MAR).

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz