CLEAN&CARBON ENERGY SA (13/2018) Korekta raportu nr 13/2018 dotycząca treści uchwał podjętych przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Clean&Carbon Energy S.A. w dniu 28 czerwca 2018 roku.

29.06.2018, 16:14aktualizacja: 29.06.2018, 16:14

Raport bieżący z plikiem 13/2018

Podstawa prawna: Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Zarząd Clean&Carbon Energy S.A. z siedzibą w Koszewku wpisanej do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000079667 informuje, iż w raporcie bieżącym 13/2018 w dniu 29 czerwca 2018 roku, w wyniku oczywistej omyłki pisarskiej zostala przekazana do publicznej informacji błędna treść uchwały nr 10b/28/06/2018 o brzmieniu:

Uchwała nr 10b/28/06/2018 w sprawie powołania na członka Rady Nadzorczej Spółki - Pana Marcina Pietraszek, o treści:

" 1/ Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki CLEAN&CARBON ENERGY S.A. z siedzibą Koszewku działając na podstawie par. 27 ust. 5) Statutu Spółki powołuje na czlonka Rady Nadzorczej Pana Marcina Pietraszek,

prawidlowa treśc uchwały brzmi następująco:

Uchwała nr 10b/28/06/2018 w sprawie powołania na czlonka Rady Nadzorczej Spółki - Pana Borysa Mikołaja Poradzewskiego, o treści:

" 1/ Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki CLEAN&CARBON ENERGY S.A. z siedzibą w Koszewku dzialając na podstawie par. 27 ust. 5) Statutu Spółki powołuje na członka Rady Nadzorczej Spółki Pana Borysa Mikołaja Poradzewskiego. Treść pozostałych uchwał pozostaje bez zmian.

Treści uchwał podjętych przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Clean&Carbon Energy S.A. w dniu 28 czerwca 2018 roku w załączniku do niniejszego raportu

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz