CoinEx zaprasza do świętowania finału RLWC2021

15.11.2022, 09:13aktualizacja: 15.11.2022, 09:19

PR Newswire

SHENZHEN, Chiny, 15 listopada 2022 r. /PRNewswire/ -- Będąc wyłącznym partnerem platformy obrotu kryptowalutami podczas Pucharu Świata Ligi Rugby 2021 (RLWC2021), CoinEx z niecierpliwością wyczekuje możliwości przyłączenia się do międzynarodowej publiczności w kibicowaniu zawodnikom, którzy dotrą do finałów mężczyzn, kobiet i osób na wózkach inwalidzkich zaplanowanych na 18-19 listopada 2022 r. w Manchesterze.

Po raz pierwszy w historii wszystkie trzy turnieje odbywają się jednocześnie, co czyni RLWC2021 przełomowym Pucharem Świata Ligi Rugby w historii.

Po ponad miesiącu zaciętej rywalizacji przeszło 600 sportowców startujących w trzech turniejach dało z siebie wszystko, ustanawiając przy okazji kolejne rekordy.

Każdy zawodnik z 32 startujących drużyn wytrwale walczył o możliwość zdobycia każdego punktu, dlatego, jako oficjalny partner RLWC2021, CoinEx docenia ich wysiłki.

RLWC2021 było świadkiem autentycznego dążenia jednostek do doskonałości, czego odzwierciedleniem są wartości marki CoinEx. W podobny sposób CoinEx stara się „Ułatwić handel kryptowalutami” i budować produkty o największej prostocie obsługi, co również odzwierciedla zaangażowanie platformy w udostępnienie wszystkim finansowania w oparciu o blockchain.

CoinEx, będąca znaną na całym świecie giełdą kryptowalut, wybrała odmienną drogę i postanowiła zagwarantować „prostotę użytkowania” w rozwoju produktów. Firma stara się zapewnić użytkownikom łatwe w obsłudze produkty kryptowalutowe, a także wygodne i komfortowe rozwiązania związane z handlem kryptowalutami. Założeniem platformy jest zapewnienie inwestorom detalicznym możliwości swobodnego handlu kryptowalutami, tak aby jak najwięcej z nich mogło z łatwością zrealizować każdą transakcję kryptowalutową. Stanowiąc bramę do świata kryptowalut dla użytkowników z całego świata, CoinEx zamierza zburzyć funkcjonujący od dawna stereotyp, że branża ta jest niedostępna dla ogółu społeczeństwa.

CoinEx udostępnia obecnie przejrzyste, bezpieczne i niezawodne produkty oraz usługi w zakresie obrotu kryptowalutami dostępne w 16 językach, obejmujące transakcje spot, futures, transakcje z depozytem zabezpieczającym, usługi finansowe, AMM oraz CoinEx Dock skierowane do ponad 3 milionów użytkowników w ponad 200 krajach i regionach.

W ostatnich latach coraz częściej obserwuje się współpracę między organizacjami sportowymi a przestrzenią kryptowalutową. Będąc oficjalnym sponsorem RLWC 2021, CoinEx nieprzerwanie promuje przyjęcie kryptowalut w lidze rugby i innych wydarzeniach sportowych. Platforma zamierza kibicować wszystkim sportowcom przekraczającym kolejne rekordy i dążącym do doskonałości, oklaskiwać każdy wysiłek i być świadkiem każdego momentu ich transformacji.

Zdjęcia - https://mma.prnewswire.com/media/1945783/CoinEx_Looks_Forward_Celebrating_RLWC2021_s_Finalists.jpg

Źródło: CoinEx Global Limited

KONTAKT: