Earnix ogłasza głównych prelegentów czwartego dorocznego szczytu Pricing & Innovation Summit

13.10.2015, 18:28aktualizacja: 13.10.2015, 18:28

Podważając konwencjonalne rozumowanie i tradycyjne praktyki, główni prelegenci szczytu przygotują grunt dla liderów branży finansowej, którzy podzielą się swoimi doświadczeniami dotyczącymi najnowszych praktyk w zakresie innowacyjności danych i analityki.

Westport, CT, 14 października 2015 r. - Firma Earnix, wiodący dostawca zintegrowanych rozwiązań w zakresie analizy klientów dla sektora usług finansowych, ogłosiła dziś głównych prelegentów czwartego dorocznego szczytu Pricing & Innovation Summit.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150721/238725LOGO)

Ten dwudniowy szczyt stanowi okazję do spotkania międzynarodowych przedstawicieli kadry zarządzającej wyższego szczebla z badaczami zajmującymi się analizą danych z branży bankowej i ubezpieczeniowej. Plan szczytu obejmuje ponad 30 sesji – od studiów przypadku decyzji podjętych na podstawie dostępnych danych i predykcyjnej analityki stosowanej po dyskusje na temat wpływu danych typu big data na marketing, produkty i ustalanie cen.

Tegoroczny plan programu przewiduje wystąpienia następujących wybitnych prelegentów i liderów branży:

- Uri Levin, założyciel Waze i FeeX,

- Francis Nicolas Weng Kan, CEO Google Compare,

- Profesor Eric T. Bradlow z Wharton School na Uniwersytecie Pensylwanii,

- Stan Phelps, Prezes Triangle American Marketing Association i Customer Experience Architect.

Inni godni uwagi mówcy to między innymi liderzy z: AXA Insurance, Deutsche Bank, Zurich Insurance, Generali Insurance, Danske Bank, Liberty Insurance, LexisNexis, Simply Business, Verisk Analytics, McKinsey & Co., Yapi Kredi, Euro Bank, Axis Bank i wielu innych.

W szczycie tym, który umożliwi liderom branży usług finansowych przyjrzenie się z bliska najnowszym i najbardziej innowacyjnym postępom w analityce stosowanej, udział wezmą delegaci z ponad 25 krajów.

Spotkanie odbędzie się 4 - 5 listopada w samym centrum Londynu (8 Northumberland Avenue).

Aby zarejestrować się lub dowiedzieć się więcej, prosimy kliknąć tutaj.

O Earnix

Zintegrowane oprogramowanie do analizy klientów oferuje przedsiębiorstwom z sektora usług finansowych znakomite narzędzie umożliwiające osiąganie optymalnych wyników biznesowych dzięki opartemu o naukę podejściu do danych i analityce predykcyjnej. Rozwiązania analityczne Earnix wspierają proces tworzenia wybitnych produktów, ustalania najlepszych cen oraz podejmowania bezbłędnych decyzji rynkowych, dostosowując się do zmiennej dynamiki rynku. Earnix łączy modelowanie predykcyjne i optymalizację z łącznością w czasie rzeczywistym z głównymi systemami operacyjnymi, oferując korzyści płynące z decyzji opartych o analizę podczas każdej interakcji z klientem. Aby dowiedzieć się więcej, zapraszamy na http://www.earnix.com

Źródło: Earnix

KONTAKT: