Ecco Travel – premiera oferty egzotycznej na sezon 2019-2020

01.04.2019, 12:16aktualizacja: 01.04.2019, 12:16

Ecco Holiday
Nowy katalog z ofertą egzotyczną Ecco Travel trafił właśnie do agentów. Poznański touroperator stawia w tym sezonie na loty bezpośrednie i indywidualną konfigurację wyjazdów. Jak co roku, sporo jest też nowości.

Ecco Travel konsekwentnie rozbudowuje swoją ofertę programów opartych o loty bezpośrednie. Dzięki ścisłej współpracy z Polskimi Liniami Lotniczymi LOT oraz innymi przewoźnikami w nadchodzącym sezonie można skorzystać między innymi z bezpośrednich połączeń na Sri Lankę, do Indii, Japonii, Jordanii, Korei, Chin czy USA. Lista bezpośrednich kierunków jest znacznie dłuższa i jak zapewnia Katarzyna Słowińska, jeszcze w tym roku będzie powiększona o nowe opcje. Loty bezpośrednie dostępne są nie tylko z Warszawy, ale także z Krakowa, Gdańska, Katowic, Wrocławia i Poznania

Specjalnością Ecco Travel są egzotyczne programy objazdowe. Są one tworzone głównie w oparciu o loty rejsowe. Jak wyjaśnia, Katarzyna Słowińska, dyrektor operacyjny, daje to dużo lepszą elastyczność w kreowaniu oferty i zapewnia komfort podróży. Dzięki temu Ecco Travel unika też tego, co jest zmorą operatorów czarterowych – masowych anulacji w przypadku braku odpowiedniej ilości chętnych. „Nasze programy możemy realizować nawet dla dwojga podróżnych” – wyjaśnia Katarzyna Słowińska.

Najwięcej emocji przy każdej premierze dostarczają jednak nowości.

„Jedną z nowości już zaprezentowaliśmy. Jesteśmy niekwestionowanym liderem jeśli chodzi o wyprawy do Chin i jako pierwsi w Polsce przygotowaliśmy programy niewymagające opłat wizowych – mówi Katarzyna Słowińska. – Na bazie tego produktu wprowadzamy kolejną nowość, programy łączone Chiny i Tajlandia oraz Chiny i Japonia”. Do Azji (Wietnam) można tez polecieć z przystankiem w Katarze (dwa noclegi w Doha), Korea Południowa (z lotem bezpośrednim), nowe luksusowe hotele na Jamajce czy weekendowe wycieczki do Gruzji (przez cały rok).

Premierze nowego katalogu towarzyszy promocja sprzedażowa, w której klienci mogą skorzystać z szeregu udogodnień, m. in. z gwarancji stałej ceny czy pośrednictwa wizowego gratis. Promocja potrwa do 5 maja.

KONTAKT:

e-mail: marketing@eccoholiday.com