Firma Opteck wprowadza na swojej nowej platformie transakcje CFD

14.11.2016, 17:41aktualizacja: 14.11.2016, 17:41

Firma ogłosiła właśnie uruchomienie nowej platformy łączącej w sobie opcje binarne z instrumentami CFD.

LIMASSOL, Cypr, November 14, 2016/PRNewswire/ - Po gruntownej analizie i serii testów Opteck uruchomił zupełnie nową stronę i aplikację mobilną, dodając nowy produkt - instrumenty CFD.

Ta istotna zmiana plasuje firmę Opteck na pozycji lidera w branży, jako brokera zapewniającego inwestorom na całym świecie połączenie możliwości inwestowania w opcje binarne i instrumenty CFD w całkowicie uregulowanym prawnie otoczeniu. "Bardzo się cieszymy, że możemy uruchomić jedną z najbardziej zaawansowanych na świecie platform inwestycyjnych - komentuje rzecznik firmy. - Dzięki przestrzeganiu surowych regulacji prawnych udało nam się w ciągu ostatnich lat stworzyć nowy standard bezpieczeństwa, a dodanie instrumentów CFD do gamy oferowanych przez nas produktów to tylko kolejne, logiczne posunięcie ukierunkowane na realizację naszego celu, jakim jest zapewnienie klientom na całym świecie najlepszego narzędzia inwestycyjnego. Kolejne miesiące będą bardzo ciekawe, ponieważ planujemy ogłoszenie kolejnych ulepszeń, licencji prawnych oraz otwarcie nowych biur na całym świecie".

Decyzja firmy o uruchomieniu handlu instrumentami CFD została podjęta w okresie, gdy wielu potencjalnych inwestorów szuka uniwersalnego rozwiązania spełniającego wszystkie potrzeby inwestycyjne. Ta innowacyjna metoda inwestowania umożliwia firmie Opteck zaoferowanie wszystkim inwestorom większej funkcjonalności i większych korzyści bez względu na poziom ich wiedzy inwestycyjnej:

- ponad 1 000 instrumentów finansowych,

- stałe, niskie spready,

- powiadomienia na żywo o cenach rynkowych,

- zintegrowane wykresy i sygnały inwestycyjne,

- wiele ekranów analitycznych,

- nawet 200-krotna dźwignia,

- 2 rodzaje realizacji zleceń (po cenie rynkowej lub po cenie żądanej),

- narzędzia do zarządzania ryzykiem (zatrzymywanie strat / zbieranie zysku, zatrzymywanie zamówienia i ograniczanie zamówienia).

Firma Opteck nadała ponadto swojej witrynie i platformie internetowej nowy wygląd oraz stworzyła zaawansowany pulpit, na którym inwestorzy mogą poprawiać osiągane wyniki dzięki wszechstronnym raportom na temat podejmowanych działań inwestycyjnych.

Najważniejszą zmianę stanowi jednak nowa aplikacja do inwestowania firmy Opteck, która posiada wszystkie te same zaawansowane funkcje i wykresy, co wersja na komputer, z tym że w przyjaznym użytkownikowi środowisku mobilnym. Inwestorzy mogą w dowolnym miejscu i czasie dopasowywać platformę do swoich indywidualnych potrzeb i zarządzać swoim portfolio.

Więcej informacji można uzyskać na stronie internetowej http://www.opteck.com.

Źródło: Source: Opteck

KONTAKT:

Opteck (Central Spot Trading Ltd.)

Siedziba zaplecza administracyjnego

tel. +357-25-03-09-31