i2c ustanawia rekord branży, wdrażając w listopadzie ponad 20 nowych rozwiązań na 10 rynkach

08.12.2021, 08:54aktualizacja: 08.12.2021, 09:00

Lider światowych płatności i bankowości elektronicznej odnotowuje duży popyt na swoje usługi na całym świecie – przed I kw. 2022 r. ma zostać sfinalizowanych kolejnych 50 nowych wdrożeń.

REDWOOD CITY, Kalifornia --(BUSINESS WIRE)-- i2c Inc., czołowy dostawca technologii płatności elektronicznych i bankowości, ogłosił dzisiaj, że w samym listopadzie wdrożył ponad 20 nowych programów płatności i bankowości elektronicznej dla klientów na 10 rynkach i czterech kontynentach.

„Poziom wzrostu w połączeniu z różnorodną bazą klientów i programów, który obserwujemy w naszej działalności, pozytywnie świadczy o naszej strategii rozwoju i globalnego zespołu – powiedział Amir Wain, założyciel i dyrektor generalny i2c Inc. - Bardzo się cieszymy, że możemy być wsparciem dla wizjonerów w dziedzinie płatności i bankowości elektronicznej, którzy pracują nad przyspieszeniem innowacji finansowych i zapewnieniem dostępu milionom nowych użytkowników końcowych na całym świecie".

i2c obsługuje liderów branży fintech, bankowości elektronicznej i kryptowalut, a także tradycyjne instytucje finansowe w ramach jednej elastycznej platformy globalnej. W tym półroczu podatkowym do sukcesów można zaliczyć zdobycie nowych partnerów biznesowych, a także rozszerzenie produktów i programów globalnych w przypadku kilku programów amerykańskich i międzynarodowych, m.in. 1derful (Australia), BEYON Money (Bahrajn), Caary (Kanada), Crypto.com (Brazylia), Standard International Bank (Puerto Rico), Solid (USA) oraz TAG (Pakistan).

i2c oferuje szeroką gamę produktów i usług płatniczych, od kart debetowych i przedpłaconych po pożyczki (kredyty konsumenckie i komercyjne oraz BNPL i LOC), z dostępem do wszystkich głównych partnerów sieciowych (American Express, Discover, Mastercard, Visa i Union Pay). Dodatkowo firma zapewnia partnerom usługi bankowe i płatnicze o wartości dodanej, takie jak zapobieganie oszustwom, centrum kontaktowe, zarządzanie sporami, a także aplikacje internetowe i mobilne typu white label.

i2c Inc.

i2c jest globalnym dostawcą wysoce konfigurowalnych rozwiązań płatniczych i bankowych. Korzystając z autorskiej technologii elementów składowych (ang. „building block”), klienci mogą łatwo i szybko tworzyć i zarządzać kompleksowym zestawem opłacalnych rozwiązań kredytowych, debetowych, przedpłaconych, pożyczkowych i innych. i2c zapewnia niezrównaną elastyczność, możliwości adaptacji, bezpieczeństwo i niezawodność w ramach jednej globalnej platformy SaaS. Technologia nowej generacji i2c, założona w 2001 roku i mająca siedzibę główną w Dolinie Krzemowej, obsługuje miliony użytkowników w ponad 200 krajach i regionach we wszystkich strefach czasowych. Aby uzyskać więcej informacji, wejdź na stronę www.i2cinc.com i obserwuj nas na @i2cinc.

Wersja źródłowa informacji na businesswire businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211207005335/en/

Źródło: i2c Inc.

KONTAKT: