Influencerzy i gwiazdy na Influencer’s Day by Berries&Co

11.10.2019, 17:47aktualizacja: 11.10.2019, 17:47

Berries&Co/Influencer’s Day by Berries&Co (1)
Influencer’s Day by Berries&Co zgromadził w warszawskiej restauracji Selavi influencerów i gwiazdy, a w śród nich m.in. Katarzynę Nosowską, Annę Lewandowską, Patryka Rożnieckiego, Jankesa i innych. Zebrani mogli dowiedzieć się o nowych trendach w mediach społecznościowych, obejrzeć powstawanie biżuterii na żywo i wymienić się doświadczeniami.

Sandra Sienkiewicz, współwłaścicielka Berries&Co: „Chciałyśmy stworzyć okazję dla influencerów, żeby mogli wymienić się doświadczeniami, poznać się nawzajem, poznać też wybitne osobistości, które zgodziły się być naszymi prelegantami”.

W pięknym wnętrzu restauracji Selavi Hanna Rydlewska, szefowa Vogue digital, opowiedziała o świecie bez lajków, jakich influencerów szukają firmy i zakończyła swoją prezentację cytatem Margaret Atwood: „Opowiadanie historii nigdy nie zniknie ponieważ jest wbudowane w człowieka, przychodzimy z tym na świat”.

Asia Typek, światowej sławy fotografka streeystyle, w rozmowie z Grażyną Olbrych opowiedziała, kogo najbardziej lubi fotografować i jak media społecznościowe wpłynęły na „Tygodnie do Mody do Nowego Jorku po Australię”.

Marcin Cejrowski, redaktor naczelny Plejada.pl, opowiedział o hejcie, jak sobie z nim radzić i co robić, żeby nie miał żadnej mocy.

Na koniec Kasia Nosowska opowiedziała o szczęściu, a tak naprawdę o swoim życiu, w którym każdy z zebranych mógł przejrzeć się jak w lustrze.

W czasie eventu można było obejrzeć poszczególne etapy powstawania biżuterii Berries&Co i na żywo zobaczyć na czym polega praca złotnika i jak powstają, uwielbiane przez influencerów, naszyjniki Secrets.

Można też było stworzyć własne opakowanie szminki od Sephory.

Ola Loska, fotografka, poprowadziła warsztaty fotografii Flat Lay.

„Energia, która wytworzyła się na tym wydarzeniu mówi nam, że Influencer’s Day, będzie eventem cyklicznym, który na stałe zagości w kalendarzu” Sarah Kisielewska-Falkowska, współwłaścicielka Berries&Co.

Na Influencer’s Day by Berries&Co pojawiły się też gwiazdy m.in. Anna Lewandowska, Milena Lewandowska (siostra Roberta), Patryk Rożniecki (tancerz w szpilkach z ostatniego odcinka Top Model), Jankes i inni.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 11.10.2019, 17:47