INTEGER.PL SA Powołanie członków Zarządu IV kadencji.

16.06.2016, 20:54aktualizacja: 16.06.2016, 20:54

Raport bieżący 15/2016

Zarząd Emitenta informuje, iż Rada Nadzorcza Spółki dnia 16 czerwca 2016 r. podjęła uchwały

w przedmiocie powołania Zarządu Spółki IV kadencji w następującym składzie:

Rafał Brzoska - Prezes Zarządu,

Krzysztof Kołpa - Wiceprezes Zarządu oraz

Marcin Pulchny - Wiceprezes Zarządu.

Powołanie Pana Rafała Brzoski oraz Pana Krzysztofa Kołpy na kolejną kadencję w Zarządzie Emitenta następuje ze skutkiem od dnia 30 czerwca 2016 r., natomiast powołanie Pana Marcina Pulchnego następuje ze skutkiem od dnia 5 lipca 2016 roku.

Rafał Brzoska - Prezes Zarządu

Krzysztof Kołpa - Wiceprezes Zarządu

Informacje o Panu Rafale Brzosce i Panu Krzysztofie Kołpie zostały zawarte w raporcie bieżącym opublikowanym w związku z powołaniem go w skład Zarządu Emitenta III kadencji, tj. w raporcie bieżącym 53/2013 z dnia 18.06.2013 r. i pozostają nadal aktualne w zakresie informacji wymaganych do publikacji przez Rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim.

Marcin Pulchny - Wiceprezes Zarządu

Pan Marcin Pulchny posiada wykształcenie wyższe. W roku 2006 ukończył studia magisterskie na kierunku Finanse i Bankowość Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. W 2006 roku ukończył studia licencjackie na kierunku International Business and Management Studies na Avans Hogeschool w Bredzie (Holandia). W 2011 roku uzyskał uprawnienia biegłego rewidenta.

Pan Marcin Pulchny rozpoczynał karierę zawodową w 2006 roku w krakowskim biurze spółki PricewaterhouseCoopers gdzie pracował do roku 2014. Początkowo pracował na stanowisku Associate, a następnie Senior Associate. Od 2010 roku objął stanowisko Assistant Manager, a w latach 2011-2014 pracował na stanowisku Manager. Od 2014 r. Marcin Pulchny prowadzi jednoosobową działalność gospodarczą pod firmą Consulting Services Marcin Pulchny. W latach 2014-2015 pracował w spółce Integer Group Services Sp. z o. o. na stanowisku kierownik controllingu i procesów wewnętrznych, a następnie na stanowisku zastępcy dyrektora finansowego (kierownika controllingu). Od 2015 r. związany z Grupą Kapitałową InPost, na stanowisku Dyrektor Finansowy, Wiceprezes Zarządu.

Pan Marcin Pulchny nie występuje w charakterze wspólnika, akcjonariusza, partnera ani nie pełni żadnych funkcji zarządczych ani nadzorczych w podmiotach innych niż Emitent i podmioty z Grupy Emitenta. Nie uczestniczy w spółkach konkurencyjnych wobec Emitenta jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej ani też nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu.

Poza działalnością na rzecz Spółki Pan Marcin Pulchny nie prowadzi innej działalności, z wyjątkiem jednoosobowej działalności gospodarczej w zakresie doradztwa finansowego pod firmą Consulting Services Marcin Pulchny. Działalność ta pozostaje bez istotnego znaczenia dla działalności Emitenta

i nie jest konkurencyjna wobec działalności Emitenta.

Pan Marcin Pulchny nie jest wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych prowadzonego na podstawie ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz