KCI SA (19/2017) Ustalenie maksymalnej liczby akcji spółki zależnej GREMI MEDIA S.A. podlegających sprzedaży przez KCI S.A. w ramach oferty poprzedzającej ubieganie się o wprowadzenie GREMI MEDIA S.A. do obrotu na NewConnect.

05.05.2017, 21:11aktualizacja: 05.05.2017, 21:11

Raport bieżący 19/2017

Zarząd KCI S.A. ("Emitent"), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 2/2017 z dnia 5 stycznia 2017 r., nr 6/2017 z dnia 26 stycznia 2017 r., nr 8/2017 z dnia 31 stycznia 2017 r. oraz nr 11/2017 z dnia 3 marca 2017 r. informuje, że w dniu 5 maja 2017 r. ustalił maksymalną liczbę akcji GREMI MEDIA S.A. sprzedawanych w ofercie sprzedaży na 683.200 sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii B i przystępuje tym samym do rozpoczęcia procesu oferty sprzedaży niebędącej ofertą publiczną.

Informacja dotycząca wyniku oferty sprzedaży akcji GREMI MEDIA S.A., zostanie podana przez Emitenta do publicznej wiadomości w odrębnym raporcie bieżącym.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz