KCI SA wniosek o umorzenie postępowania w sprawie zatwierdzenia prospektu emisyjnego

10.10.2014, 18:52aktualizacja: 10.10.2014, 18:52

Raport bieżący 26/2014

Zarząd KCI S.A. informuje, że w związku z toczącym się przed Komisją Nadzoru Finansowego postępowaniem administracyjnym w przedmiocie zatwierdzenia prospektu emisyjnego KCI S.A. z siedzibą w Krakowie ("Spółka"), które to postępowanie zostało zawieszone na wniosek Wnioskodawcy postanowieniem Komisji Nadzoru Finansowego z dnia 6 lutego 2014 roku, Spółka w dniu 10 października 2014r. złożyła na podstawie art. 105 § 2 Kodeksu postępowania administracyjnego, wniosek o umorzenie postępowania w sprawie zatwierdzenia prospektu emisyjnego sporządzonego w formie jednolitego dokumentu w związku z ofertą publiczną akcji serii F oraz zamiarem ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na rynku regulowanym akcji serii F Spółki, które zostało wszczęte na podstawie wniosku złożonego w dniu 5 listopada 2013 roku.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi abs/