KCI SA Zarejestrowanie połączenia KCI S.A. z Centrum Zabłocie spółka z ograniczoną odpowiedzialnością.

02.06.2015, 13:51aktualizacja: 02.06.2015, 13:51

Raport bieżący 52/2015

Zarząd KCI S.A. informuje, że w dniu 01 czerwca 2015r. (dzień połączenia) Sad Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy KRS wpisał do rejestru przedsiębiorców KRS połączenie Spółki ze spółką Centrum Zabłocie spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Krakowie.

Połączenie nastąpiło w drodze przejęcia przez KCI S.A. (Spółkę Przejmującą) spółki Centrum Zabłocie sp. z o.o. (Spółka Przejmowana) w trybie określonym w art. 492 § 1 pkt 1) k.s.h. tj. poprzez przeniesienie całego majątku Spółki Przejmowanej na Spółkę Przejmującą, na warunkach określonych w planie połączenia KCI S.A. ze spółką Centrum Zabłocie spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością w Krakowie, opublikowanego raportem bieżącym 012/2015 z dnia 24 marca 2015r.

Wskazanie podmiotów, które się połączyły:

Spółka Przejmująca: KCI spółka akcyjna z siedzibą w Krakowie, adres: ul. Wrocławska 53, 30-011 Kraków, wpisana do rejestru przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000112631.

Podstawowym przedmiotem działalności KCI S.A. jest m. in.: realizacja projektów budowlanych związanych ze wznoszeniem budynków; kupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek; wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi; pośrednictwo w obrocie nieruchomościami; zarządzanie nieruchomościami wykonywane na zlecenie; działalność firm centralnych (head offices) i holdingów, z wyłączeniem holdingów finansowych; działalność holdingów finansowych

Spółka Przejmowana: Centrum Zabłocie spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Krakowie, adres: ul. Wrocławska 53, 30-011 Kraków, wpisana do rejestru przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000546526;

Podstawowym przedmiotem działalności Centrum Zabłocie spółka z ograniczoną odpowiedzialnością było kupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek, wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi, pośrednictwo w obrocie nieruchomościami, zarządzanie nieruchomościami wykonywane na zlecenie.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz