„Korzystna Przesiadka” do Fiata z rozliczeniem używanego auta

16.07.2020, 17:41aktualizacja: 16.07.2020, 17:41

W salonach Fiata rusza promocja „Korzystna Przesiadka”, w ramach której dealerzy oferują dodatkowy rabat na nowe Fiaty Tipo i 500 przy pozostawieniu w rozliczeniu lub złomowaniu używanego samochodu. Akcja obowiązuje do 30 września br., a szczegółowa oferta i regulamin są dostępne na stronie https://www.fiat.pl/promocje/oferta/tipo-odkup.

Chcesz kupić nowego Fiata Tipo lub 500 i nie wiesz, co zrobić ze swoim używanym samochodem? Pozostaw go w rozliczeniu Dealerowi Fiata lub dostarcz mu zaświadczenie o złomowaniu. W wakacyjnej akcji promocyjnej przy zakupie nowego Tipo lub 500, salon przyjmie w rozliczeniu Twoje używane auto dowolnej marki, a transakcję premiuje dodatkowym rabatem w wysokości do 2000 zł. W programie na swoich właścicieli czekają modele bestsellerowej rodziny Tipo i 500 z rocznika 2020 z rabatem nawet do 8900 zł.

„Korzystna Przesiadka” to wakacyjna akcja marki Fiat i autoryzowanych dealerów, łącząca odkup lub złomowanie starego samochodu z nabyciem nowego auta z rodziny Tipo lub 500. Dzięki promocji klient nie musi się martwić o sprzedaż swojego wysłużonego pojazdu, zamieszczenie ogłoszenia czy szukanie nabywcy – zrobi to za niego dealer. Sama wycena w salonie jest bezpłatna, a przesiadka niezwykle atrakcyjna, bo łączy promocyjny upust z pozostałymi akcjami specjalnymi i finansowaniem. Do udziału w programie kwalifikuje również zaświadczenie o zezłomowaniu auta. Dzięki niemu do końca września można nabyć nowego Fiata Tipo z rabatem nawet do 8900 zł a Fiata 500 z upustem 1000 zł i atrakcyjnym finansowaniem.

Nie planujesz jeszcze wymiany samochodu, a chcesz zapewnić sobie czyste powietrze i bezpieczeństwo w Twoim aucie? Tylko teraz za 99 zł autoryzowane serwisy Fiata dokonują profesjonalnej dezynfekcji MOPAR PRIME pod hasłem „Weź głęboki oddech”. Zarazki, grzyby i bakterie gromadzące się w układzie wentylacji i klimatyzacji samochodu zanieczyszczają powietrze dostające się do kabiny, stwarzając zagrożenie dla pasażerów, w tym w szczególności dla dzieci, osób starszych i pozostałych narażonych na alergie czy choroby układu oddechowego. Dlatego niezmiernie ważne jest systematyczne dezynfekowanie całego układu połączone z wymianą filtra kabinowego. Obie operacje serwisowe należy wykonywać podczas każdego przeglądu okresowego, a więc co 15000 km lub co najmniej raz w roku. Dodatkowo, w ramach trwającej letniej akcji serwisowej klienci mogą skorzystać z innych usług zalecanych przed wakacyjnymi podróżami, jak np. kontrola najważniejszych elementów w samochodzie wpływających na bezpieczeństwo, a więc: opon, hamulców, amortyzatorów i piór wycieraczek, a także stanu akumulatora, by przed każdym wyjazdem czuć się pewnie i komfortowo.

Promocja „Korzystna Przesiadka” obowiązuje do 30 września 2020 r. i dotyczy Fiata Tipo serii 1 z roku produkcji 2020 i Fiata 500 serii 8 z roku produkcji 2020. Decyzję o odkupie podejmuje Dealer.

Szczegółowa oferta i regulamin promocji są dostępne na stronie na https://www.fiat.pl/promocje/oferta/tipo-odkup.

Data publikacji 16.07.2020, 17:41
Źródło informacji FCA Polska