KOSZALIŃSKIE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU DRZEWNEGO SA Wybór biegłego rewidenta na lata 2015-2016.

29.04.2015, 17:21aktualizacja: 29.04.2015, 17:21

Raport bieżący 8/2015

Zarząd KPPD-Szczecinek SA informuje, że w dniu 27.04.2015 r. Rada Nadzorcza Spółki, zgodnie ze swoimi uprawnieniami i Statutem Spółki, dokonała wyboru biegłego rewidenta do przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Spółki oraz przeglądu śródrocznego sprawozdania finansowego Spółki za lata 2015-2016.

Wybrana firma to Grant Thornton Frąckowiak Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa, z siedzibą w Poznaniu przy ul. Abpa Antoniego Baraniaka 88E, która jest wpisana na listę podmiotów uprawnionych do badania sprawozdań finansowych pod numerem 3654.

W przeszłości Spółka korzystała z usług wybranego podmiotu uprawnionego do badania sprawozdań finansowych w zakresie badania rocznego sprawozdania finansowego oraz przeglądu sprawozdania finansowego za I półrocze w latach 2011-2014, a także w zakresie usług doradztwa podatkowego.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz