LC Waikiki prezentuje kolekcję jesień-zima 2018

26.10.2018, 11:25aktualizacja: 26.10.2018, 11:25

STAMBUŁ, 25 października 2018 r. /PRNewswire/ - Firma LC Waikiki, należąca do liderów branży odzieżowej, zaprezentowała nową kolekcję na sezon jesień-zima 2018. Zaprezentowane trendy sezonu jesienno-zimowego 2018 roku wyróżniają ubrania w zwierzęce wzory, miękkie wełniane swetry oraz wszystkie odcienie natury.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/610113/LC_Waikiki_Logo.jpg)

W kolekcji jesień-zima 2018 dla kobiet firmy LC Waikiki całkowicie dominują kolory i wzory inspirowane naturą właściwe dla tych pór roku. Romantyczne odcienie fioletu są łączone z żywymi odcieniami czerwieni. W kolekcji wykorzystano również czerń, granat i biel, jako kolory odpowiednie na każdą okazję. Często pojawiające się w kolekcji odcienie koloru musztardowego i beżowego, które reprezentują ciepło zimowej pory, dają możliwość tworzenia odważnych zestawień. Podczas gdy sukienki Boho połączone są z kozaczkami, grube wełniane swetry dopełniają dzwony i długie stylowe płaszcze. Nie ma wątpliwości, że wzory zwierzęce stanowią wyróżniający element kolekcji.

Kolekcja LC Waikikiki jesień-zima dla mężczyzn przewiduje, że mężczyźni będą nosili ubrania ze wzorami inspirowanych naturą, które zagwarantują komfort również na co dzień. Podczas gdy kolory zieleni, kawy, ciemnego granatu, żółtego i beżu są bezpośrednio inspirowane naturą, odcienie czerwieni, czerni, fioletu i szarości wprowadzają do kolekcji styl ulicy.

Celem firmy LC Waikikiki jest oferowanie swoim klientom produktów wysokiej jakości w przystępnych cenach i przeprowadzanie badań jakości produktów pod okiem zespołu specjalistów. W tym celu firma opracowała etapy szczegółowej kontroli procesu produkcji. LC Waikikiki, dbając o zdrowie ludzi, wykonuje średnio 4 500 testów ekologicznych dziennie i 13 500 badań łącznie.

Firma posiada również elastyczną politykę wymiany i zwrotu towarów oraz skupia się na natychmiastowym rozwiązywaniu problemów klientów, ponieważ zadowolenie klienta znajduje się na pierwszym miejscu.

LC Waikikiki wnosi dynamiczne zarządzanie cenami na niezwykle konkurencyjnym rynku detalicznym, na którym klienci będą mogli korzystać ze zniżek na określone towary w każdym tygodniu i podczas miesięcznych przeglądów magazynów.

Obecnie LC Waikikiki jest liderem rynku w 15 z 41 krajów, w których prowadzi działalność. Niedawno otwarty został sklep LC Waikikiki w Johannesburgu w Afryce Południowej. Pierwszy sklep LC Waikikiki w Johannesburgu mieści się w Sandton Mall.

LC Waikiki

LC Waikiki powstała w roku 1988 i od 1997 roku prowadzi działalność pod nazwą LC Waikiki Retail. Misję LC Waikiki odzwierciedla motto „każdy zasługuje na to, aby ubierać się dobrze” oraz koncepcji „przystępnej mody” głoszone w Turcji i poza jej granicami. LC Waikiki od 30 lat nieprzerwanie rozwija swoją działalność. Będąc wiodącym sprzedawcą detalicznym odzieży w 15 krajach, LC Waikiki dysponuje 900 sklepami i zatrudnia ok. 42 tys. pracowników w 41 krajach.

Źródło: LC Waikiki

KONTAKT: