Mary Kay Europe zdobywa brązowy medal Brandon Hall Group Excellence Awards in Technology 2018

10.01.2019, 17:39aktualizacja: 10.01.2019, 17:39

Prestiżowa nagroda za innowacyjny system edukacji sprzedażowej Link & Learn™.

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- Brandon Hall Group, jedna z najpopularniejszych i najbardziej szanowanych organizacji badawczych branży performance improvement (rozwiązań zwiększających efektywność) uhonorował firmę Mary Kay prestiżową nagrodą Brandon Hall Group Bronze Award for Excellence w kategorii „Największy postęp w dziedzinie technologii zarządzania szkoleniami zewnętrznymi”.

Niniejsza informacja prasowa zawiera multimedia. Pełna treść informacji: https://www.businesswire.com/news/home/20190110005091/en/

Firma kosmetyczna otrzymała to wyróżnienie za swój innowacyjny globalny system edukacji sprzedażowej Link & Learn™. Kandydatów oceniało jury złożone z doświadczonych i niezależnych ekspertów branżowych, a także analityków i kierowników Brandon Hall Group. Uroczyste wręczenie nagród odbędzie się podczas organizowanej przez Brandon Hall styczniowej konferencji Human Capital Management Excellence Conference w West Palm Beach na Florydzie.

Wśród pierwszych osób korzystających z nagrodzonego dynamicznego programu szkoleniowego są niezależne konsultantki kosmetyczne Mary Kay działające na dziewięciu europejskich rynkach. Program został zaprojektowany w taki sposób, aby wzmocnić wsparcie szkoleniowe i zwiększyć szansę na sukces biznesowy niezależnego personelu sprzedaży. Innowacyjna platforma e-learningowa tworzy społeczność niezależnych konsultantek kosmetycznych Mary Kay opartą na treści, dostępności i lokalizacji.

„Mary Kay wspiera kulturę innowacyjności, dlatego otrzymanie nagrody Brandon Hall Group Bronze Award za ogrom pracy, którą włożyliśmy w uruchomienie naszej technologii Link & Learn™ to dla nas wielki zaszczyt - powiedziała Beth Lopez, wiceprezes działu Global Sales Education firmy Mary Kay i wiceprezes ds. sprzedaży i marketingu Mary Kay Inc. w regionie europejskim. - Nowy system szkoleń sprzedażowych został odebrany bardzo pozytywnie i spotkał się z dużym zaangażowaniem ze strony konsultantek. Będziemy kontynuować wprowadzanie tej nowej nagrodzonej platformy na naszych rynkach, realizując przy tym naszą misję wzbogacania życia kobiet na całym świecie” - dodał.

Brandon Hall Group Excellence Awards in Technology to nagrody przyznawane organizacjom, które z powodzeniem wprowadziły nowe programy, strategie, metody, procesy, systemy i narzędzia dające wymierne rezultaty. Kryteria doboru kandydatów opierają się m.in. na przełomowości, unikalności i wartości oferowanej tworzonych przez nich rozwiązań.

„Z dumą nagradzamy innowatorów. Kreatywność, jaką wykazują się laureaci w dobie ewolucji zarządzania kapitałem ludzkim jest oszałamiająca - powiedziała Rachel Cook, dyrektor ds. operacyjnych Brandon Hall Group i przewodnicząca programu nagród. - Zarówno mniejsze, jak i większe podmioty pokazały, że dzięki kreatywności i technologii można zmieniać i usprawniać sposób, w jaki wykonujemy naszą pracę”.

Pełna lista zwycięzców nagród Brandon Hall Group Award jest dostępna tutaj.

Mary Kay

Osiągamy sukces angażując się w tworzenie produktów, którym nie można się oprzeć, tworząc satysfakcjonujące możliwości i wywierając pozytywny wpływ na społeczności. Już od 55 lat Mary Kay inspiruje kobiety z niemal 40 krajów do osiągania celów biznesowych. Jako spółka o wartości wielu miliardów dolarów oferujemy najnowocześniejsze kosmetyki do skóry, śmiałe kosmetyki koloryzujące i zapachy. Odkryj jeszcze więcej powodów, dla których pokochasz Mary Kay marykay.com.

Brandon Hall Group, Inc.

Brandon Hall Group to najbardziej rozpoznawalna i szanowana organizacja badawcza branży performance improvement (rozwiązań zwiększających efektywność), mająca 10 tysięcy klientów na całym świecie i 20 lat doświadczenia w oferowaniu światowej klasy usług badawczych i doradczych. Prowadzone przez nas badania przyczyniają się do podniesienia efektywności i dostarczają strategicznych informacji kierownikom i specjalistom odpowiedzialnym za rozwój i wyniki biznesowe. Brandon Hall Group jest liderem merytorycznym w dziedzinie badań i wiedzy specjalistycznej w takich dziedzinach jak nauka i rozwój, zarządzanie talentami, rozwój przywództwa, pozyskiwanie talentów i zasoby ludzkie. Podstawą naszej oferty jest nasz Program Członkowski, który ułatwia osiąganie doskonałości dzięki oferowanym treściom, możliwościom współpracy i interakcjom w ramach społeczności. Jego uczestnicy uzyskują dostęp do badań, które pomagają im podejmować właściwe decyzje na temat ludzi, procesów i systemów, wraz z opartymi na nich usługami doradczymi, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klienta. Więcej informacji na stronie internetowej www.brandonhall.com

Zobacz wersję źródłową informacji w serwisie businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190110005091/en/

Źródło: Mary Kay