Media wychwalają GWM POER, inteligentnego pickupa nowej generacji

01.07.2021, 14:26aktualizacja: 01.07.2021, 14:29

PR Newswire/GWM

BAODING, Chiny, 30 czerwca 2021 r. /PRNewswire/ -- Niedawno w Australii, Nowej Zelandii i kilku innych miejscach na świecie odbyły się jazdy testowe modeli GWM, które przyciągnęły na miejsce wydarzenia licznych entuzjastów offroadu. Wielu profesjonalistów i przedstawicieli wpływowych mediów chwali GWM POER za jego wyjątkowy wygląd, doskonałą i niezwykle sprawnie działającą jednostkę napędową, a także zastosowaną w nim unikalną, inteligentną technologię.

Po odbyciu jazdy testowej Carsales, wpływowy australijski ośrodek medialny, pochwalił GWM POER za nowoczesny wygląd, wszechstronny system wspierający kierowcę oraz przełomowe w branży, zdalnie uruchamiane poduszki powietrzne, które to elementy sprawiły, że niezależna agencja bezpieczeństwa ANCAP przyznała temu modelowi pięć gwiazdek w swoim rankingu bazującym na nowych standardach na rok 2021. Wheels uznało GWM POER za doskonały wybór dla wszystkich wielbicieli pickupów, ponieważ gwarantuje on doskonałe wrażenia z jazdy offroadowej, luksusowe i eleganckie wnętrze, a także wysoką wydajność. Według Motoring GWM POER, zaprojektowany i zbudowany na najnowszej platformie GWM, zmienił tradycyjny paradygmat postrzegania dwuosiowych, wielofunkcyjnych pickupów i przeniósł je w nowy wymiar pod względem elegancji wyglądu, bezpieczeństwa, wygody i wydajności, wzbudzając ogromne zainteresowanie wśród australijskich konsumentów.

U podstaw tak pozytywnego odbioru GWM POER leży dogłębna analiza potrzeb i doświadczeń klientów. GWM POER, jako produkt światowej klasy, powstały poprzez zintegrowanie najdoskonalszych globalnych zasobów GWM, oferuje nie tylko doskonałą ładowność, ale także elementy charakterystyczne dla nowej, inteligentnej konstrukcji. Model ten został tak skonfigurowany, że jest w stanie spełnić każdą zachciankę właściciela. Konstrukcja pojazdu jest na tyle unikalna, że jego posiadacze mogą zabrać na wyjazd namioty, motorówki i rowery. Wyjątkowo duża kabina pozwala użytkownikom na pełny relaks podczas podróży, natomiast miękkie, skórzane siedzenia zapewniają wyjątkową wygodę. Standardy poziomu drgań i głośności (NHV) na poziomie odpowiednim dla pojazdów typu SUV i porównywalne ze stosowanymi w markach luksusowych pozwalają na swobodne słuchanie muzyki lub rozmowę bez konieczności przejmowania się poziomem hałasu z zewnątrz podczas stania w miejskich korkach. Jednostka napędowa 2.0T+8AT, sparowana z czterema w pełni terenowymi trybami przekładni (standardowy/ekonomiczny/sportowy/4L), pozwala kierowcy GWM POER na jazdę po błotnistych i żwirowych drogach prowadzących na pola kempingowe czy podróż przez piaski pustyni. Ponadto w modelu zastosowano sterowanie głosowe, automatyczny tryb przekładni L2, kamerę zapewniającą widoczność w promieniu 360°, a także inne inteligentne rozwiązania pozwalające użytkownikom na nowe doświadczenia w zakresie inteligentnej podróży i oferujące nowe sposoby codziennego podróżowania pickupem.

Ten unikatowy produkt położył solidne podwaliny pod globalizację GWM POER. W przyszłości GWM POER planuje przeanalizowanie i opracowanie programu zwiększenia nakładów inwestycyjnych. Ambicją GWM POER jest stanie się pickupem spełniającym potrzeby klientów poprzez oferowanie im wysokiej jakości podróży, co spowoduje spopularyzowanie pickupów chińskiej produkcji na całym świecie.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/1555020/As_World_s_New_Generation_Intelligent_Pickup_TruckGWM_POER_Wins_Highly_Praised_from_Media.jpg

Źródło: GWM

Źródło informacji: PR Newswire