Nowy INTERSPORT w prestiżowej lokalizacji Poznania

20.10.2016, 14:39aktualizacja: 20.10.2016, 14:39

INTERSPORT, fot. 2
W dniu 19 października 2016 roku sieć INTERSPORT Polska otworzyła w prestiżowej lokalizacji Poznania sklep sportowy o powierzchni 870 m2. Pierwszych klientów powitał interaktywny robot EuGenius potocznie zwany "Gienkiem". Salon w nowej aranżacji marketingowej jest czwartą placówką handlową Spółki w tym mieście. Całkowita powierzchnia sprzedaży sieci INTERSPORT Polska została powiększona o 2,7% i wynosi obecnie 33 593 m2.

Z okazji otwarcia sieć INTERSPORT przygotowała specjalny pakiet promocji. Na klientów czeka w sklepie ponad 50 produktów w atrakcyjnych cenach obniżonych od 40-50% oraz specjalny asortyment dostępny wyłącznie w sieci INTERSPORT. W nowym salonie będzie funkcjonował profesjonalny serwis rowerowy, tenisowy, rolkowy i narciarski. Nowoczesny sprzęt i fachowa załoga mają zagwarantować kompleksowe usługi na najwyższym poziomie. Marka INTERSPORT jest laureatem rankingów konsumenckich w których otrzymała tytuły "Gwiazdy Jakości Obsługi” oraz "Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma".

Zapraszamy!

INTERSPORT w CH Posnania czynny:

od poniedziałku do czwartku w godz. 10-22:00, w piątek w godz. 10:00-23:00

sobotę w godz. 10:00-22:00 oraz niedzielę w godz.10:00-21:00

O sieci INTERSPORT Polska S.A.:

Sieć INTERSPORT Polska jest w Polsce liderem wśród sieci sklepów sportowych cieszącym się największym uznaniem i zaufaniem klientów. Jest laureatem rankingów konsumenckich, w których otrzymała tytuły "Gwiazdy Jakości Obsługi" oraz "Dobrej Marki".

Centrum Handlowe POSNANIA:

CH Posnania to obecnie największa galerii handlowa w mieście i jedna z największych w Polsce. Jej wartość szacuje się na 1,2 mld złotych. Na 100 tys. m kwadratowych powierzchni swoją ofertę zaprezentuje około 300 marek, w tym 40 wielko i średnio powierzchniowych sklepów, 220 butików, 40 restauracji i kawiarni. Atrakcje związane z uruchomieniem gigantycznego centrum zaplanowano na cztery dni. Zaangażowało się w nie wiele znanych celebrytów takich jak: Hanna Lis, Jessica Mercedes, Iza Miko, Basia Kurdej-Szatan, Filip Chajzer i Mezo, którzy będą udowadniać klientom, że Posnania na nowo definiuje pojęcie komfortu i radości z zakupów.

Dodatkowych informacji udziela:

Iwona Książek