Otwarcie 16. Międzynarodowych Targów Światła w Chinach - Guzhen

26.10.2015, 10:38aktualizacja: 26.10.2015, 10:38

GUZHEN, Chiny, 23 października 2015 r. /PRNewswire/ - W dniu dzisiejszym miało miejsce otwarcie 16. Międzynarodowych Targów Światła w Chinach - Guzhen (targi jesienne) w stolicy światła w centrum konferencyjno-wystawowym Guzhen. Tegoroczne targi światła w Guzhen opierają się na obfitych zasobach branżowych dostępnych w stolicy światła. Przyjmując innowacyjny format łączenia wystawy ze sprzedażą, targi stworzyły platformę handlową w branży oświetleniowej typu one-stop rozpostartą na ogromnej powierzchni 700 000 metrów kwadratowych. Od dziś targi staną się miejscem współistnienia konkurencyjnych i nowych produktów z całego łańcucha branży oświetleniowej wraz z wysoko wydajnymi i rozsądnie wycenionymi rozwiązaniami.

Zdjęcie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151022/279619

O 10:30 rano odbyła się ceremonia otwarcia tegorocznych targów oświetleniowych i kulturalnego festiwalu światła w Guzhen.

W ramach targów główny obszar wystawowy zajmuje ponad 30 000 metrów kwadratowych, z których 12 717 metrów kwadratowych przeznaczono na 1 413 stoisk w standardowym rozmiarze. Zgromadzono sześćset siedmiu wyjątkowych wystawców przy stosunku przyciągania kupców na poziomie 100%. W targach wzięło udział trzysta dziewięćdziesiąt osiem firm, z których 132 były spoza miasta Guzhen. 146 wystawców było spoza obszaru miasta, lecz z regionu prowincji, a 53 wystawców przybyło na targi spoza prowincji, ale z kraju.

Jedną z kluczowych możliwości w tym roku była usługa dopasowywania do kupców zagranicznych. Przed targami usługa typu one-stop pozwoliła na szybkie połączenie kupców i dostawców przez organizowanie spotkań wystawców z nabywcami przez organizatorów. Celem usługi było wspólne promowanie targów i zwiększenie wartości uczestnictwa w targach.

W trakcie tegorocznych targów odbyła się także dziś sesja poświęcona mistrzostwu w zakresie projektów oświetlenia dekoracyjnego w budynku Star Alliance. W ramach sesji zgromadzono najlepszych ekspertów z całego świata. W ciągu kolejnych czterech dni odbędzie się jeszcze więcej ważnych konferencji i forów.

Wyjątkowe atrakcje festiwalu światła wraz z uwerturą zachwyciły gości już wczoraj i będą dostarczać rozrywek przez kolejne cztery dni. Fontanna muzyczna w kształcie kolumny rzymskiej oraz wystąpienie sześciozębnego smoka w żywym stylu to tylko niektóre z atrakcji, które przyciągną szereg gości.

Dziś krajowi i zagraniczni goście z branży tekstur lekkich zgromadzili się w chińskiej stolicy światła w celu doświadczenia możliwości kupna i sprzedaży, wymiany i wspólnej promocji pozytywnych w skutkach działań w branży oświetlenia dekoracyjnego w Guzhen.

Źródło: China (Guzhen) International Lighting Fair

Data publikacji 26.10.2015, 10:38