PAGED SA ustanowienie zastawu na aktywach o znacznej wartości jednostki zależnej - korekta

31.12.2014, 16:40aktualizacja: 31.12.2014, 16:40

Raport bieżący 62/2014

W raporcie bieżącym nr 62/2014 przekazanym w dniu 31 grudnia 2014 r. pojawił się błąd będący skutkiem oczywistej omyłki pisarskiej. Zamiast prawidłowej daty wpisu zastawu rejestrowego 5 grudnia 2014 r. omyłkowo podano 31 października 2014 r.

Oto treść pierwszego akapitu raportu bieżącego po korekcie:

Zarząd "Paged" Spółki Akcyjnej informuje, że do spółki Europa Systems Sp. z o.o. z siedzibą w Żabowie (zwanej dalej "Zastawcą" lub "Kredytobiorcą 2"), będącej jednostką zależną od "Paged" S.A. - za pośrednictwem Europa Systems SPV Sp. z o.o. z siedzibą w Żabowie, wpłynęło postanowienie Sądu Rejonowego Szczecin-Centrum w Szczecinie Wydział XIV Gospodarczy - Rejestru Zastawów z dnia 5 grudnia 2014 r., dotyczące wpisu zastawu na składnikach majątkowych Zastawcy wraz z zaświadczeniem o dokonanym w dniu 5 grudnia 2014 r. wpisie tego zastawu w Rejestrze Zastawów. Zastaw został wpisany do Rejestru Zastawów pod numerem 2426569.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi amp/