PC GUARD SA powołanie członka Rady nadzorczej

08.09.2014, 16:58aktualizacja: 08.09.2014, 16:58

Raport bieżący 37/2014

Zarząd PC Guard SA. na podstawie § 5 ust.1 pkt 22) Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych (...) informuje, że w dniu 8 września 2014r. NWZA PC Guard SA powołało Przewodniczącego Rady Nadzorczej:

Data powołania: 8 września 2014r.

Imię i Nazwisko:Paweł Walczak

Stanowisko: Członek Rady Nadzorczej.

WYKSZTAŁCENIE:

1996 - 1998 UNIWERSYTET WARSZAWSKI Wydział Zarządzania - Magisterskie Studia Menedżerskie na kierunku finanse przedsiębiorstw

1993 - 1996 UNIWERSYTET WARSZAWSKI Wydział Zarządzania - Dyplomowe Studia Menedżerskie na kierunku zarządzanie i marketing

DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE

2010 - 2014 Komandytariusz w spółce WINES UNITED Sp. k. - import i sprzedaż hurtowa win z Australii i Nowej Zelandii

2010 -2014 Likwidator spółki STALMONTAŻ Sp. z o.o.

2010 -2014 Komandytariusz w spółce ORIENT DECOR Sp. k. - sprzedaż hurtowa drewna

2009 -2014 Prezes Zarządu spółki WINES UNITED Sp. z o.o. - dystrybucja wina

2007 -2013 Członek Zarządu spółki ORIENT DECOR Sp. z o.o. - sprzedaż hurtowa artykułów dekoracyjnych

2006 - 2011 Wspólnik w spółce cywilnej ORIENT LINE - import i sprzedaż hurtowa artykułów z Tajlandii i Wietnamu

2005 - 2009 Prezes Zarządu spółki STALMONTAŻ Sp. z o.o. - produkcja i montaż nośników reklamowych

2000 - 2005 Wspólnik spółki cywilnej WSP WALCZAK - wyrób i montaż konstrukcji stalowych hal przemysłowych i magazynów

1993 - 2000 Własna działalność gospodarcza - usługi w zakresie wyrobu i montażu konstrukcji stalowych

Osoba ta nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej; nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu.

Brak wpisu osoby powołanej w Krajowym Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi abs/