Platforma handlu społecznościowego Bingbon zostaje przemianowana na BingX

19.11.2021, 09:15aktualizacja: 19.11.2021, 09:20

BingX

SINGAPUR, 19 listopada 2021 r. /PRNewswire/ -- Ciesząca się ogromną popularnością platforma handlu społecznościowego i kryptowalut Bingbon zakończyła reorganizację całkowitej struktury korporacyjnej, przyjmując jednocześnie nową nazwę - BingX.

Wdrożenie nowego znaku towarowego następuje po okresie znacznego wzrostu giełdy, która w ostatnich latach wypracowała sobie reputację jednej z najlepszych platform copytradingowych w branży aktywów cyfrowych.

Spółka znana obecnie jako BingX ma nadzieję na dalsze przyspieszenie otwartego transferu wartości i umożliwienie dostępnego i atrakcyjnego handlu Bitcoinami poprzez innowacyjne rozwiązania społecznościowe.

Oprócz nowej nazwy platforma zaprezentowała odświeżone logo, które odzwierciedla dotychczasowe osiągnięcia Bingbon. Dzięki zaktualizowanemu logo BingX ma na celu zapowiedzieć kolejny rozdział handlu kryptowalutami, pozycjonując się jednocześnie jako najlepsze miejsce do korzystania z udoskonalonych rozwiązań dla użytkowników.

„Stworzenie nazwy BingX poprzedziły liczne przemyślenia i procesy planowania – wyjaśnia kierownik ds. komunikacji Elvisco Carrington. - Jest to nazwa, która rezonuje i jest w stanie przekroczyć granice czasu; taka, która może dostosować się do nieustannie zmieniającego się klimatu kryptowalut i jest przystępna dla międzynarodowej społeczności, zwłaszcza dla naszej społeczności docelowej – wszystkich użytkowników, od początkujących po zaawansowanych kryptowalutowców”.

„Należy zauważyć, że BingX sygnalizuje powagę. Dążymy do tego, aby nasza giełda była jedną z największych giełd, nie pozostawiając żadnych wątpliwości ani niepewności w umysłach użytkowników i grup interesu, takich jak topowe media kryptowalutowe, dziennikarze kryptowalutowi, interesariusze i potencjalni inwestorzy”.

Po uzyskaniu odpowiednich licencji w Ameryce Północnej (USA i Kanada), Australii i szeregu innych regionów BingX będzie nadal koncentrować się na swojej unikalnej funkcji handlu społecznościowego, która pozwala użytkownikom łączyć się z elitarnymi inwestorami i wykorzystywać inteligentne strategie inwestycyjne.

Giełda wkrótce wprowadzi nowe pary handlowe, zapewniając użytkownikom dodatkowe możliwości interakcji. Zainicjowane są również ulepszenia do funkcji copy trading w BingX, zaś nadchodząca seria nowatorskich produktów ma zabrać użytkowników na niezapomnianą wyprawę handlową.

Kolejny krok BingX to wprowadzenie otwartej platformy społecznościowej sieci handlowej w prężnie rozwijającej się gospodarce kryptowalutowej, umożliwiającej swobodne stowarzyszanie się, łączenie i interakcję na platformie.

BingX

BingX, to utworzona w 2018 roku międzynarodowa platforma handlu aktywami cyfrowymi, spot i instrumentami pochodnymi, która zapewnia skoncentrowany na użytkowniku i otwarty ekosystem z intuicyjnymi funkcjami handlu społecznościowego. Powstała w celu wzbogacenia całego sektora kryptowalutowego, jest bezpiecznym, niezawodnym i przyjaznym dla użytkownika miejscem, w którym mogą oni handlować swoimi kluczowymi aktywami. Oficjalna strona www.bingx.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1690963/BingX_Logo.jpg

Źródło: BingX