Platforma przesyłek ParcelABC rozszerza swoją działalność we Francji i we Włoszech

12.09.2018, 15:41aktualizacja: 12.09.2018, 15:41

ParcelABC
Internetowa platforma przesyłek kurierskich ParcelABC dalej rozszerza działalność w Europie Zachodniej - obecnie przesyłki można dostarczać do/z Francji, Włoch oraz wewnątrz tych państw. Platforma w bieżącym roku aktywnie rozwija się i w najbliższym czasie planuje rozpocząć działalność w Chinach i w Rosji.

ParcelABC jest już w stanie odbierać paczki od klientów, mieszkających w Zjednoczonym Królestwie, Polsce, na Litwie, Ukrainie, w Australii, USA, Niemczech i przewozić je do wielu państw świata.

Francję i Włochy, zdaniem jednego z założycieli platformy ParcelABC, Andriusa Balkunasa, wybrano nieprzypadkowo.

„Naszym celem jest zdobycie silnej pozycji na największych rynkach europejskich i światowych. Te kierunki są jednymi z najszybciej rozwijających się w Europie kierunków sprzedaży elektronicznej. We Francji, liczącej prawie 70 mln mieszkańców, działa ponad 120 tys. aktywnych portali sprzedaży elektronicznej. Na przykład, jedną z najpopularniejszych na świecie stron Amazon co miesiąc we Francji odwiedza ponad 15 mln osób. Z kolei Włochy są największym w Europie rynkiem drogich towarów, takich jak Armani, Versace, Prada, Gucci i in.“ - twierdzi Balkunas.

Wyjątkowy system ParcelABC pozwala za dostępną cenę operatywnie wysyłać i odbierać przesyłki, nie wychodząc z domu - wystarczy wpisać adres nadawcy i odbiorcy. Używając specjalnego kodu w systemie ParcelABC, możesz na bieżąco obserwować postęp w dostawie swojej paczki. Cena przesyłki zależy od miejsca lokalizacji nadawcy i odbiorcy, wagi i wymiarów przesyłki.

Platforma ParcelABC jednoczy duże i małe firmy kurierskie na całym świecie, jest jedną z największych sieci w tym obszarze działalności.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 12.09.2018, 15:41