POLIMEX-MOSTOSTAL SA Komunikat KDPW w przedmiocie rejestracji akcji Emitenta

18.03.2015, 16:47aktualizacja: 18.03.2015, 16:47

Raport bieżący 45/2015

W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 42/2015 z 16 marca 2015 r., Zarząd Polimex-Mostostal S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Młynarskiej 42 ("Spółka") informuje, że w dniu 18 marca 2015 roku Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A. ("KDPW") przekazał w formie komunikatu informację o rejestracji w depozycie papierów wartościowych prowadzonym przez KDPW 2.863.571.852 (dwa miliardy osiemset sześćdziesiąt trzy miliony pięćset siedemdziesiąt jeden tysięcy osiemset pięćdziesiąt dwa) akcji zwykłych na okaziciela serii R Spółki o wartości nominalnej 0,04 zł każda oraz nadał im kod PLMSTSD00019.

Datę rejestracji w KDPW określono na 20 marca 2015 r.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz