PROCAD SA Spełnienie warunku zawieszającego umowy znaczącej

29.12.2015, 00:18aktualizacja: 29.12.2015, 00:18

Raport bieżący 17/2015

Zarząd PROCAD SA w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 16/2015 z dnia 8 grudnia 2015 roku informuje, że AutoR KSI Sp. z o.o., spółka zależna należąca do Grupy Kapitałowej PROCAD, w dniu 28 grudnia 2015 r. otrzymała informację dotyczącą spełnienia warunku zawieszającego umowy pożyczki, podpisanej ze spółką Miasteczko Multimedialne Sp. z o.o. z siedzibą w Nowym Sączu przy ulicy Zielonej 27. Warunek zawieszający dotyczył ustanowienia wszystkich wymaganych umową zabezpieczeń:

a) umowa przelewu wierzytelności, przysługującej Pożyczkobiorcy,

b) zabezpieczenie (hipoteka) na nieruchomości będącej własnością Wspólnika Pożyczkobiorcy,

c) dokument umożliwiający, w przypadku braku spłaty całości lub części pożyczki, transfer licencji oprogramowania będącego przedmiotem umowy ze spółką Miasteczko Multimedialne Sp. z o.o., o której Emitent informował raportem bieżącym nr 15/2015 z dnia 9 czerwca 2015 roku,

d) akt notarialny o poddaniu się rygorowi egzekucji przez Pożyczkobiorcę co do obowiązku zwrotu kwoty pożyczki wraz z należnymi odsetkami.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz