PRZEDSIĘBIORSTWO MODERNIZACJI URZĄDZEŃ ENERGETYCZNYCH REMAK SA (4/2017) Powołanie członka Rady Nadzorczej.

26.01.2017, 14:49aktualizacja: 26.01.2017, 14:49

Raport bieżący 4/2017

Zarząd REMAK S.A.("Emitent") informuje, iż w dniu 26 stycznia 2017 roku Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy podjęto uchwałę o powołaniu Pana Roberta Sołek w skład Rady Nadzorczej Emitenta.

Pan Robert Sołek - urodzony w 1968 roku - w 1996 roku ukończył Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, Wydział Prawa, Studia Magisterskie, w 1998 roku ukończył Podyplomowe Studia Menedżerskie na Uniwersytecie Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, 2000 roku ukończył Studia Podyplomowe Wycena Nieruchomości w Wyższej Szkole Handlu i Finansów Międzynarodowych. W 2004 roku uzyskał tytuł MBA na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie & Stockholm University of Business.

Przebieg pracy zawodowej:

wrzesień 2016 - nadal - Telewizja Polska S.A., Zastępca Dyrektora ds. Korporacyjnych,

marzec 2016 - czerwiec 2016 - PGE Obrót S.A., Wiceprezes Zarządu ds. Handlowych,

listopad 2012 - czerwiec 2016 - PKS w Rzeszowie S.A., Członek Zarządu,

czerwiec 2011 - listopad 2012 - PKS w Krośnie S.A., Prezes Zarządu,

1996 - 2001, kwiecień 2006 - marzec 2011 - RUCH S.A., Członek Zarządu, Doradca Zarządu, Dyrektor Regionu, Oddziału, Zespołu,

marzec 2007 - październik 2008 - Uzdrowisko "Kopalnia Soli Bochnia" Sp. z o.o., Wiceprezes Zarządu,

wrzesień 2006 - styczeń 2008 - Przedsiębiorstwo Państwowe "Kopalnia Soli w Bochni" w Likwidacji, Likwidator,

listopad 2004 - kwiecień 2006 - Konsalnet S.A., Dyrektor Biura w Rzeszowie,

listopad 2001 - czerwiec 2003 - Przedsiębiorstwo Budownictwa Przemysłowego i Ogólnego Resbud S.A., Prezes Zarządu-Dyrektor Naczelny.

Pan Robert Sołek nie prowadzi działalności konkurencyjnej w stosunku do Emitenta, nie jest wspólnikiem spółki osobowej ani kapitałowej, nie jestem członkiem organu w żadnej spółce osobowej lub kapitałowe, ani nie figuruje w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych prowadzonym na podstawie ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz