Newsletter

PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO PEPEES SA Raport okresowy półroczny za 2017 PSr

31.08.2017, 09:30aktualizacja: 31.08.2017, 09:30

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

Raport okresowy półroczny za 2017 PSr
WYBRANE DANE FINANSOWE w tys. w tys. EUR półrocze / 2017 półrocze /2016 półrocze / 2017 półrocze /2016 Przychody ze sprzedaży ogółem 116 011 86 495 27 313 19 745 Zysk netto przypadający akcjonariuszom jednostki dominującej 8 192 5 179 1 929 1 182 Całkowite dochody netto przypadające akcjonariuszom jednostki dominującej 8 142 5 078 1 917 1 159 Przepływy pieniężne netto z działalności operacyjnej 44 119 35 794 10 387 8 171 Przepływy pieniężne netto z działalności inwestycyjnej (9 110) (3 238) (2 145) (739) Przepływy pieniężne netto z działalności finansowej (48 086) (42 190) (11 321) (9 631) Przepływy pieniężne netto, razem (13 077) (9 634) (3 079) (2 199) Aktywa razem 227 200 272 166 53 756 61 520 Kapitał własny przypadający akcjonariuszom jednostki dominującej 136 105 128 199 32 203 28 978 Zysk (strata) na jedną akcję zwykłą 0,06 0,05 0,02 0,01 Wartość księgowa na jedną akcję 1,43 1,35 0,34 0,31

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

Data publikacji 31.08.2017, 09:30
Źródło informacji ESPI
Zastrzeżenie Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media.

Newsletter

Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.

ZAPISZ SIĘ

Pozostałe z kategorii