PRZETWÓRSTWO TWORZYW SZTUCZNYCH PLAST-BOX SA Projekty uchwał na Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie

13.11.2015, 21:22aktualizacja: 13.11.2015, 21:22

Raport bieżący 44/2015

Zarząd Spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. ("Spółka") przekazuje treść projektów uchwał, które mają być przedmiotem obrad Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki zwołanego na dzień 16 grudnia 2015 roku na godz. 12.00. Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie odbędzie się w siedzibie Spółki w Słupsku przy ul. Lutosławskiego 17A.

PROJEKT uchwały Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. w sprawie: wyboru Przewodniczącego Zgromadzenia

UCHWAŁA NR ...../2015

Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" Spółka Akcyjna z dnia 16 grudnia 2015 r. w sprawie: wyboru Przewodniczącego Zgromadzenia

Niniejszym, działając na podstawie art. 409 § 1 Kodeksu spółek handlowych oraz § 4 Regulaminu Walnego Zgromadzenia, Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki postanawia:

§ 1

Dokonać wyboru na Przewodniczącego Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. odbywającego się w dniu 16 grudnia 2015 r. Panią/Pana...............................

Uchwała wchodzi w życie z chwilą podjęcia.

PROJEKT uchwały Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLASTBOX" S. A w sprawie: rezygnacji z wyboru Komisji Skrutacyjnej

UCHWAŁA NR ...../2015

Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" Spółka Akcyjna z dnia 16 grudnia 2015 r. w sprawie: rezygnacji z wyboru Komisji Skrutacyjnej

Niniejszym, działając na podstawie § 6 pkt 8 Regulaminu Walnego Zgromadzenia, Nadzwyczajne

Walne Zgromadzenie Spółki postanawia:

Odstąpić od wyboru Komisji Skrutacyjnej na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu

odbywającym się w dniu 16 grudnia 2015 r.

Uchwała wchodzi w życie z chwilą podjęcia.

PROJEKT uchwał Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. dla akcjonariuszy posiadających akcje imienne w sprawie odwołania członków Rady Nadzorczej

w sprawie: odwołania członka Rady Nadzorczej Spółki

Działając na podstawie § 18 ust. 2 pkt. 1 Statutu Spółki postanawia się, co następuje:

§ 1

Ze składu Rady Nadzorczej spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S A. odwołuje się:

Uchwała wchodzi w życie z chwilą podjęcia.

PROJEKT uchwał Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. dla akcjonariuszy posiadających akcje imienne w sprawie powołania członków Rady Nadzorczej

w sprawie: powołania członka Rady Nadzorczej Spółki

§ 1

Do składu Rady Nadzorczej spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S A. powołuje się:

Uchwała wchodzi w życie z chwilą podjęcia.

PROJEKT uchwał Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. w sprawie odwołania członków Rady Nadzorczej

w sprawie: odwołania członka Rady Nadzorczej Spółki

Działając na podstawie § 18 ust. 2 pkt 2 Statutu Spółki Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki postanawia, co następuje:

§ 1

Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. odwołuje ze składu Rady Nadzorczej Spółki:

Uchwała wchodzi w życie z chwilą podjęcia.

PROJEKT uchwał Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S.A. w sprawie powołania członków Rady Nadzorczej

w sprawie: powołania członka Rady Nadzorczej Spółki

Działając na podstawie § 18 ust. 2 pkt 2 Statutu Spółki Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S A. postanawia, co następuje:

§ 1

Do składu Rady Nadzorczej Spółki Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych "PLAST-BOX" S A. powołuje się ...........

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz