QUMAK SA Udzielenie prokury łącznej

24.04.2015, 17:56aktualizacja: 24.04.2015, 17:56

Raport bieżący 20/2015

Zarząd Qumak S.A. informuje, iż 24 kwietnia 2015 r. powziął uchwałę w sprawie udzielenia prokury łącznej dla Pana Rafała Dragosza.

Pan Rafał Dragosz studiował na Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie na Wydziale Elektroniki Automatyki i Elektrotechniki. Z branżą IT związany od 1995 roku. Od 2000 zatrudniony w Qumak Int. Sp. z o.o. na stanowisku Dyrektora Działu Rozwiązań Sieciowych, następnie od 2002 zajmował stanowisko Dyrektora Działu Handlowego-Sektor Publiczny w Qumak S.A. (dawniej Qumak-Sekom S.A.). Począwszy od 2013 roku pełni funkcję Dyrektora Pionu Handlowego - Sektor Publiczny.

Pan Rafał Dragosz, zgodnie ze złożonym oświadczeniem, nie wykonuje działalności konkurencyjnej w stosunku do działalności Spółki, nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej oraz jako członek organu spółki kapitałowej a także nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu. Nie figuruje również w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonym na podstawie ustawy o KRS.

Podstawa prawna:

RMF z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych, § 5 ust. 1. pkt 22 RMF

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz