RONSON EUROPE N.V. - ogłoszenie o zwołaniu zgromadzenia obligatariuszy

Temat: Obligacje serii C - ogłoszenie o zwołaniu Zgromadzenia Obligatariuszy

Podstawa prawna: art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacja poufna

Treść raportu:

W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 7/2013 z dnia 15 czerwca 2013 r., raportu bieżącego nr 15/2013 z dnia 19 września 2013, raportu bieżącego nr 6/2014 z 23 maja 2014 r. oraz raportu bieżącego nr 8/2014 z dnia 30 maja 2014 r., Zarząd spółki Ronson Europe N.V. z siedzibą w Rotterdamie ("Spółka", "Emitent") zgodnie z regulaminem zgromadzenia obligatariuszy stanowiącego załącznik nr 2 do warunków emisji 83.500 obligacji zwykłych serii C Emitenta wyemitowanych w dniu 14 czerwca 2013 r., o łącznej wartości nominalnej 83.500.000 zł ("Obligacje"), przekazuje do publicznej wiadomości treść ogłoszenia o zwołaniu zgromadzenia obligatariuszy Obligacji ("Zgromadzenie Obligatariuszy"), ("Ogłoszenie o Zwołaniu Zgromadzenia"). Ogłoszenie o Zwołaniu Zgromadzenia stanowi Załącznik nr 1 do niniejszego raportu bieżącego.

W związku z Ogłoszeniem o Zwołaniu Zgromadzenia, Emitent przekazuje do publicznej wiadomości sporządzone przez uprawnionego biegłego wyceny nieruchomości, których dotyczy porządek obrad Zgromadzenia Obligatariuszy. Wyciągi z operatów szacunkowych stanowią Załącznik nr 2 do niniejszego raportu bieżącego.

Załącznik nr 1

Ogłoszenie o Zwołaniu Zgromadzenia

Załącznik nr 2

Wyciąg z operatów szacunkowych nieruchomości, których dotyczy porządek obrad Zgromadzenia Obligatariuszy