SCENTAIR® zapowiada międzynarodową współpracę ze Snap Fitness

07.07.2021, 16:05aktualizacja: 07.07.2021, 16:10

PR Newswire/ScentAir
Aby jeszcze bardziej podnieść komfort użytkowników, Snap Fitness decyduje się na współpracę ze ScentAir.

CHARLOTTE, stan Karolina Północna, 7 lipca 2021 r. /PRNewswire/ -- ScentAir, międzynarodowy ekspert w dziedzinie marketingu zapachowego, ogłosił dziś współpracę z wiodącą siecią franczyzową Snap Fitness.

Zaliczana do 10 najlepszych sieci siłowni w USA w 2021 roku według TopFranchise.com, Snap Fitness to blisko 2000 otwartych lub powstających oddziałów na całym świecie. Współpraca między Snap Fitness i ScentAir zaowocowała inicjatywą zapachową, która ma na celu zainspirowanie członków do podniesienia poziomu ich treningu za sprawą nowego zapachu otoczenia. Zespół ds. zapachów ScentAir opracował unikalny aromat Snap Fitness z nutami, które dostarczają ożywczych doznań zmysłowych.

Andy Peat, dyrektor ds. produktu w Snap Fitness wierzy, że zapach podniesie poczucie komfortu wśród członków klubu i opisuje go jako „optymistyczne nuty, które pozytywnie wpłyną na ich nastrój”, oraz który „pojawia się w momencie, gdy klient wchodzi do klubu”.

„Wspaniale jest pozyskać dobrze znanego i niezawodnego partnera jakim jest ScentAir, dzięki któremu nasi franczyzobiorcy mogą mieć pewność, że otrzymują najlepszy dostępny produkt i poziom obsługi” - kontynuuje.

Dzięki wyspecjalizowanym lokalnie zespołom w siedmiu biurach na całym świecie, ScentAir z dumą oferuje Snap Fitness najwyższej jakości rozwiązania zapachowe na skalę ogólnoświatową. Przez ponad 25 lat firma ScentAir przecierała szlaki jako pionier inteligentnych zapachów otoczenia. Ich zróżnicowany, międzynarodowy zespół jest źródłem skutecznych rozwiązań wspierających satysfakcję klienta, które odpowiadają wymaganiom miejscowych firm, a jednocześnie zapewniają obsługę na najwyższym światowym poziomie.

Prezes ScentAir, Brian Edwards, tak skomentował tę współpracę: „Niezmiennie ekscytująca jest praca z innymi światowymi markami, podczas której możemy robić to, na czym znamy się najlepiej - wspierać przedsiębiorstwa na skalę międzynarodową. Jesteśmy pewni, że nowy zapach sygnowany przez Snap Fitness szybko stanie się integralną częścią ich marki”.

Aby dowiedzieć się, jak marketing zapachowy może przeobrazić Państwa działalność, należy odwiedzić stronę ScentAir.com.

Materiał zdjęciowy - https://mma.prnewswire.com/media/1558382/ScentAir_Snap_Fitness.jpg

Źródło: ScentAir

Źródło informacji: PR Newswire