SKYSTONE CAPITAL SA Korekta skonsolidowanego raportu kwartalnego za III kwartał 2014 roku

04.05.2015, 20:04aktualizacja: 04.05.2015, 20:04

Raport bieżący 27/2015

Zarząd Skystone Capital S.A. (dalej jako: "Emitent") informuje, że w skonsolidowanym raporcie kwartalnym Emitenta za III kwartał 2014 roku, opublikowanym w dniu 6 listopada 2014 r., na skutek przeoczenia nie zamieszczono porównywalnych danych za okres od 1 stycznia do 30 września 2013 r. dotyczących zmian w kapitałach własnych.

Korekta raportu polega wyłącznie na dodaniu tabeli zawierającej skonsolidowane zestawienie zmian w kapitale własnym w okresie od 1 stycznia do 30 września 2013 r. na stronie 8 oraz dodaniu tabeli zawierającej zestawienie zmian w kapitale własnym Skystone Capital S.A. w okresie od 1 stycznia do 30 września 2013 r. na stronie 45.

Skystone Capital S.A. informuje, że skorygowany zgodnie z wyżej podanymi informacjami skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2014 roku zostanie przekazany do wiadomości publicznej w dniu dzisiejszym, tj. 4 maja 2015 roku.

Podstawa prawna:

§ 6 ust. 1 pkt. 4 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz