SYNEKTIK SA Podpisanie znaczącej umowy na dostawę sprzętu medycznego

14.10.2015, 13:13aktualizacja: 14.10.2015, 13:13

Raport bieżący 22/2015

Zarząd Synektik S.A. ( "Spółka" ) z siedzibą w Warszawie informuje, iż w dniu 14.10.2015 r. Spółka otrzymała obustronnie podpisaną umowę z firmą OK. Medical Systems Sp. z o.o. ( "Zamawiający" ) na zakup, dostarczenie, montaż i uruchomienie 2 rezonansów magnetycznych i innych urządzeń medycznych.

Całkowita wartość umowy wynosi 7 603 660,78 złotych netto ( słownie: siedem milionów sześćset trzy tysiące sześćset sześćdziesiąt złotych polskich 78/100 ), a realizacja przedmiotu umowy nastąpi do 20.11.2015r.

Powyższa informacja została uznana przez Zarząd Synektik S.A. za istotną, gdyż wartość Umowy przekracza 10% kapitałów własnych Spółki., a przychody uzyskane z realizacji umowy wpłyną na wynik finansowy Synektik SA w roku 2015.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz