Szczyt S BLOCK 1000 Pax Interstellar Quantitative Summit odbył się w Bangkoku

26.08.2019, 13:01aktualizacja: 26.08.2019, 13:01

BERNO, Szwajcaria--(BUSINESS WIRE)- W dniu 21 sierpnia w Bangkoku odbył się szczyt "S BLOCK Interstellar Quantitative Summit”.

Do wiadomości dołączone są materiały multimedialne. Pełna wersja dostępna jest pod adresem: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/

Kwantyfikacja Interstellar pomaga S BLOCK w dalszej technologizacji

S BLOCK to zupełnie nowy, bazujący na technologii krzyżowego powiązania (ang. cross-chain) portfel wielowalutowy ze Szwajcarii – efekt współpracy S BLOCK foundation, Cloud Capital, Top Line, DAF, Stanford Blockchain Research center, MIT Media Lab i Cambridge Financial Alternative Center. Od czasu premiery w dniu 15 czerwca S BLOCK przynosi milionom użytkowników wysokie przychody na poziomie 6-15% miesięcznie.

Kwantyfikacja Interstellar jest największym źródłem przychodów S BLOCK. Ma ona na celu terminową realizację transakcji kapitałowych za pośrednictwem zespołu kwantyfikacyjnego na podstawie umowy pożyczki Interstellar w celu zwiększania skali kapitału w najszybszym możliwym tempie i poszerzenia możliwości kupna i sprzedaży. S BLOCK ponadto zainwestował w 30 największych spółek kwantyfikacyjnych na świecie w celu maksymalizacji zysków i minimalizacji ryzyka.

Premiera węzła Super Node---MasterNodes – prawdziwa realizacja podziału zysków

Ponadto podczas szczytu miała miejsce oficjalna premiera superwęzła S BLOCK – MasterNodes – który ma zapewniać prawdziwą realizację podziału zysków w ramach platformy.

Ponad 80% rodzajów tokenów bazuje na algorytmie konsensusu PoS, ponieważ jest on szybszy, tańszy i bardziej energooszczędny. Kopanie metodą PoS (tzw. staking) to z pewnością główne źródło zysków dla górników kryptowalut, dlatego współpracują oni przy budowie „funduszu górniczego” (ang. mining pool). Mechanizm węzła MasterNode polega na gromadzeniu rozproszonych monet użytkowników i tworzeniu z nich węzłów PoS w ramach łańcucha publicznego, aby umożliwiać podział zysków między inwestorami funduszu górniczego.

Leasing modułu przetwarzania danych do realizacji dużego potencjału S BLOCK

Podczas szczytu premierę miał miejsce również moduł przetwarzania danych S BLOCK. Leasing modułu przetwarzania danych i podział przychodów to pierwsza z części realizowanego przez S BLOCK projektu w sieci Lightning. Jest to kolejny element przyspieszający budowę łańcucha publicznego. W ramach projektu S BLOCK zbuduje unikalny ekosystem, a także stworzy nowy, posiadający duży potencjał łańcuch publiczny bazujący na technologii krzyżowego powiązania. W przyszłości wprowadzonych zostanie jeszcze więcej najnowocześniejszych technologii i doskonałych usług, które pozwolą w pełni wykorzystać ogromny potencjał S BLOCK.

Podczas szczytu wyższa kadra kierownicza S BLOCK omówiła również przyszły kształt globalnego ekosystemu S BLOCK.

Wersja źródłowa wiadomości na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/

Źródło: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

KONTAKT: