Targi Nieruchomości i Inwestycji Real Connect 2018

16.05.2018, 11:07aktualizacja: 16.05.2018, 11:07

Real Connect to międzynarodowe targi rynku nieruchomości i inwestycji - platforma wymiany wiedzy na temat strategii, trendów, a także wyzwań stojących przed rynkiem nieruchomości w najbliższych latach.

Tegoroczna, II edycja odbywa się pod hasłem innowacji w branży nieruchomości, jak smart cities, nowoczesna logistyka czy sztuczna inteligencja.

Real Connect to jedyne targi nieruchomości komercyjnych w Europie Środkowo-Wschodniej. Stwarzają okazję do zaprezentowania oferty miast oraz gmin deweloperom z kraju i zagranicy. Na towarzyszących targom konferencjach i panelach poruszane będą tematy związane z rynkiem gruntów, nieruchomości handlowych, biurowych, magazynowych, hotelowych, sportowych oraz apartamentowych.

Specjaliści rynku nieruchomości i uczestniczący w Real Connect przedstawiciele miast dyskutować będą na temat finansowania projektów urbanistycznych, współpracy z inwestorami, problemach związanych z rewitalizacja, modernizacją zabytkowych obiektów i kwartałów architektonicznych, nowoczesnym zarządzaniem i marketingiem miast, transakcje na rynku nieruchomości.

Organizatorem Targów i Konferencji Real Connect jest firma 4Value Sp. z o.o. - wydawca serwisu thecity.com.pl, organizator konferencji „The City Business Forum” oraz wydawca magazynów poświęconych nieruchomościom komercyjnym.

Targi odbędą się w dniach23 i 24 maja 2018., w godzinach 10:00 - 18.00 w Centrum EXPO XXI, przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Uroczyste otwarcie Targów 23 maja 2018 o godz. 11.00.

Akredytacje: kadamus@realconnect.pl

Data publikacji 16.05.2018, 11:07
Źródło informacji 4Value Sp. z o.o.