Tiens obchodzi 22. rocznicę powstania grupy w Nowym Delhi

08.11.2017, 11:50aktualizacja: 08.11.2017, 11:50

NOWE DELHI, 8 listopada 2017 r. /PRNewswire/ - Chiński międzynarodowy konglomerat Tiens Group świętował w niedzielę 22. rocznicę powstania, której towarzyszyła seria wydarzeń w Nowym Delhi, stolicy Indii.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/598606/Tiens_Group.jpg

W międzynarodowym spotkaniu wzięło udział około 10000 partnerów biznesowych grupy Tiens z prawie 50 krajów i regionów.

„Grupa Tiens aktywnie wprowadza założenia Inicjatywy Pasa i Drogi, przez co przyspieszyła postęp globalizacji i obrała właśnie Indie jako jeden z kluczowych rynków w zakresie zwiększania inwestycji, otwierania nowych oddziałów i franczyz” - skomentował Li Jianing, główny dyrektor centrum inwestycji i rozwoju grupy Tiens.

„Grupa Tiens podzieliła globalny rynek na 21 obszarów i zoptymalizowała przydział zasobów” - dodał Li wyjaśniając, że na dzień dzisiejszy grupie Tiens z powodzeniem udało się wejść na rynki 37 krajów i regionów, w tym USA, Australii, Francji, Republiki Korei, Zjednoczonych Emiratów Arabskich itp.

Jak potwierdza Li, grupa Tiens zamierza poszerzać działalność na indyjskim rynku e-handlu, rozwijać współpracę z wysokiej jakości dostawcami z Indii oraz wykorzystywać zalety płynące z globalnej sieci marketingowej firmy Tiens w celu promowania wyrobów indyjskich na całym świecie. Jednocześnie wysiłki te będą nieustannie przyczyniać się do poprawy poziomu życia w Indiach.

Li Jinyuan, przewodniczący i prezes grupy Tiens Group przesłał wiadomości wideo do zgromadzonych w Nowym Delhi potwierdzając, że grupa Tiens oficjalnie wprowadzi nową strategię globalnego rozwoju i wyruszy w korporacyjną podróż w kierunku przedsiębiorczości.

Powstała w 1995 roku z inicjatywy Li Jinyuana w nabrzeżnym mieście Tiencin na północy Chin grupa Tiens działa w takich branżach, jak między innymi biotechnologia, zarządzanie zdrowiem, turystyka, edukacja, e-handel i inwestycje. Grupa ma oddziały w 110 krajach i regionach. Grupa Tiens obecna jest na indyjskim rynku już od 2002 roku i obecnie prowadzi w kraju 12 oddziałów i 75 franczyz.

Łącza do załączników obrazów: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=300181

Źródło: Tiens Group

Data publikacji 08.11.2017, 11:50