Walutomat promuje nowe waluty na 12. urodziny

25.11.2021, 10:12aktualizacja: 25.11.2021, 10:18

Currency One - Walutomat
Walutomat, najstarszy społecznościowy serwis wymiany walut, obchodzi w listopadzie 12. urodziny. Z tej okazji zapowiedział dla swoich klientów nowości produktowe, m.in. uruchomienie wymiany nowych walut w serwisie.

Walutomat rozszerza swoją ofertę walutową o cztery nowe waluty. Już od 1 grudnia klienci Walutomatu będą mogli wymienić, oprócz EUR, USD, GBP i CHF, także korony: norweską (NOK), duńską (DKK), szwedzką (SEK) i czeską (CZK).

„Widzimy zapotrzebowanie klientów na te waluty, dlatego wychodzimy im naprzeciw. Warto jednak przy okazji wspomnieć, że partnerzy, zintegrowani z nami przez Otwarte API, już teraz mają możliwość wymiany nawet 20 walut i chętnie z tej możliwości korzystają” - mówi Maciej Przygórzewski, kierownik Działu Operacyjnego Currency One, operatora serwisu Walutomat.

Z okazji 12. urodzin Walutomat zapowiada wkrótce kolejne nowości produktowe. Organizuje także konkurs dla klientów zachęcający do korzystania z wirtualnego Portfela w serwisie. Nagrodami jest 100 x 100 koron norweskich, które zwycięzcy będą mieli do wykorzystania w Portfelu Walutomatu. Serwis uruchamia także kampanię promocyjną dla nowych klientów.

Walutomat, w ciągu 12 lat istnienia znalazł zaufanie 450000 klientów. Udostępnia nie tylko korzystne kursy walut, ale także wygodne metody wpłat, tanie przelewy zagraniczne do 50 krajów, jak również natychmiastowe przelewy w euro SEPA i SEPA Instant oraz Open API dla biznesu.

Źródło informacji: Currency One

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE