Wczesna rejestracja internetowa na 18 targi oświetleniowe w chińskim Guzhen została otwarta

15.07.2016, 11:20aktualizacja: 15.07.2016, 11:20

Jeden bilet, trzy targi - zobacz Targi Producentów i Dostawców Oświetlenia 2016 w Guzhen oraz Targi Usług Oświetleniowych 2016 w Guzhen.

GUZHEN, Chiny, 14 lipca 2016 r. /PRNewswire/ - W dniach 22 do 26 października 2016 r. odbędą się 18 targi oświetleniowe w chińskim Guzhen. Targi będą miały miejsce w centrum konferencyjno-wystawowym Guzhen w Zhongshan.

Zdjęcie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160713/389092

Od teraz do 20 października 2016 r. zainteresowani mogą odwiedzić oficjalną stronę internetową targów (http://www.gzlightingfair.com/en) i dokonać wczesnej rejestracji podając numer komórkowy. Odwiedzający mogą odebrać bezpłatną wejściówkę na targi po prostu rejestrując się przez Internet. Zagraniczni kupcy mogą wykorzystać wczesną rejestrację do uzyskania dostępu do szeregu usług VIP, takich jak usługa dopasowywania biznesowego oraz specjalne zachęty związane z podróżami dopasowane do gości zza granicy.

Jeden bilet, trzy targi - dwa nowe powiązane targi

Trzy wystawy w tym samym czasie

W odpowiedzi na trendy i zapotrzebowania rynkowe dwie nowe imprezy - powiązane z 18 targami oświetleniowymi w Chinach w Guzhen - będą miały miejsce w tym samym czasie: Targi Producentów i Dostawców Oświetlenia 2016 w Guzhen oraz Targi Usług Oświetleniowych 2016 w Guzhen. Gospodarzami powiązanych wydarzeń są władze lokalne oraz Chińskie Stowarzyszenie Branży Oświetleniowej. Głównym celem wydarzeń jest ulepszenie łańcuchów dostaw pomiędzy producentami i odbiorcami w branży oświetleniowej przy jednoczesnym tworzeniu platformy odpowiadającej na potrzeby sektora producentów oświetlenia i usług nowoczesnych. Te dwie imprezy będą miały miejsce w specjalnie skonstruowanych halach D i E, które umożliwią przedstawienie obu zagadnień dotyczących produkcji oświetlenia i usług handlu zagranicznego w sposób oparty na synergiach.

Nowy rozkład jasno odzwierciedla kategorie wystawców

Tegoroczne targi odbędą się na nowym planie i w jasno oznaczonych strefach. W halach A, B i C wystawiane będą gotowe produkty, włączywszy oświetlenie dekoracyjne, dla domu i w biznesie, oświetlenie i technologie LED, oświetlenie zewnętrzne oraz produkty elektryczne i elektroniczne. Sprzęt i wyposażenie, akcesoria i komponenty oświetleniowe, surowe produkty oraz druk 3D wystawiane będą w hali C, nakierowując się przede wszystkim na łańcuch dostaw w kierunku producentów. Usługi handlu zagranicznego takie, jak projektowanie, cyrklowanie i finanse znajdą się w hali C.

18 targi oświetleniowe w Guzhen jeszcze bardziej skupiają się na całym sektorze oświetleniowym. Targi odgrywają role zintegrowanej platformy zakupowej w sektorze oświetleniowym, która przynosi oszczędności oraz oferuje szeroki zakres produktów odpowiadających zapotrzebowaniu całego łańcucha.

Strona internetowa: http://www.gzlightingfair.com/en

Źródło: China (Guzhen) International Lighting Fair