Zaprezentowano pierwszy zwiastun programu The Next Marijuana Millionaire™ – pierwszego w historii programu rozrywkowego przedstawiającego rywalizację przedsiębiorców uprawiających konopie indyjskie

04.08.2020, 13:30aktualizacja: 04.08.2020, 13:30

Premiera programu będzie miała miejsce 15 sierpnia na Amazon Prime, Pluto TV, Roku, Apple TV i wszystkich większych serwisach streamingowych.

LOS ANGELES, 4 sierpnia 2020 r. /PRNewswire/ –Michael "BigMike" Straumietis, przedsiębiorca, który sukces zawdzięcza własnej pracy, dokonał rewolucji w branży konopi indyjskich poprzez utworzenie Advanced Nutrients – najlepiej sprzedającej się na świecie marki nawozu do uprawy konopi. Advanced Nutrients wprowadziła na rynku więcej innowacji niż jakikolwiek inny podmiot. Firma odnotowuje przychody na poziomie przekraczającym 110 mln USD, a jej produkty znajdują się w sprzedaży w stale rosnącej liczbie krajów, obecnie wynoszącej 107 państw. Tym razem, po 37 latach przecierania szlaków w branży konopi, BigMike postanowił zdobyć inny rynek.

Pierwszy zwiastun programu BigMike’a – niecierpliwie wyczekiwanego reality show, w którym o nagrodę rywalizuje 16 początkujących przedsiębiorców działających w biznesie konopnym, sprawdzając swój zmysł biznesowy, charakter i wytrwałość – zostanie wyemitowany na CNN Entertainment. Każde z opracowanych na potrzeby programu wyzwań odzwierciedla rzeczywistą intensywność, z jaką trzeba obecnie pracować na osiągnięcie sukcesu w dynamicznie rozwijającej się branży konopi.

Zwycięzca otrzyma nagrodę o wartości do 1 mln USD, a także zyska możliwość nawiązania współpracy z BigMike’iem, która zmieni nie tylko jego życie, ale i kierunek rozwoju wartego miliardy dolarów rynku konopi.

Międzynarodowa premiera całego sezonu The Next Marijuana Millionaire™

https://themjmshow.com/ będzie miała miejsce 15 sierpnia 2020 r. na największych serwisach streamingowych, w tym Amazon Prime i Pluto TV. Program będzie można zobaczyć za pośrednictwem Apple TV, Roku, Social Club TV, urządzeniach z systemem operacyjnym iOS i Android, a także telewizorach Smart TV.

Pierwszy w historii program reality show przedstawiający rywalizację przedsiębiorców z branży konopi będzie dostępny na całym świecie z podpisami w różnych językach.

Do 2022 r. globalna wartość branży konopi ma sięgnąć aż 30 mld USD, wielu przedsiębiorców chce więc spróbować w niej swoich sił. Kto zostanie kolejnym milionerem w konopnym biznesie – „The Next Marijuana Millionaire™”?

Konkurencja jest zaciekła, a stawka jeszcze nigdy nie była tak wysoka.

Śledź @mjmshow@bigmike

Michael „BigMike” Straumietis, CEO Advanced Nutrients, określany mianem „Ojca Chrzestnego Dobrych Konopi”, to człowiek, którego wiedza na temat konopi indyjskich jest bardzo ceniona w Hollywood. Był on doradcą przy produkcjach nagradzanych Emmy, w tym serialach „Trawka”, „CSI” czy filmie Setha Rogana „Boski Chillout”. BigMike od 1983 r. nadzorował uprawy milionów roślin i wprowadził 53 innowacje w świecie hodowli konopi indyjskich, przyczyniając się do wydobycia prawdziwego potencjału genetycznego tej rośliny. W 1999 r. założył firmę Advanced Nutrients, wprowadzając najbardziej kompleksowy na świecie system substancji odżywczych do uprawy konopi indyjskich. Ponadto BigMike stale gości na łamach licznych gazet i serwisów informacyjnych, jak również w stacjach informacyjnych, w tym „Cheddar”, „Huffington Post”, „Fox Business”, „Business Insider”, „Entrepreneur” i „Yahoo! Finance”.

wideo - https://mma.prnewswire.com/media/1223614/Next_Marijuana_Millionaire_Trailer.mp4

logo - https://mma.prnewswire.com/media/1223615/NMJM_Logo.jpg

Źródło: Advanced Nutrients