Zastrzyk finansowy z Pekao na rozpoczęcie roku szkolnego

30.08.2019, 15:31aktualizacja: 30.08.2019, 15:31

Z myślą o rodzicach dzieci i młodzieży szkolnej Bank Pekao przygotował specjalną ofertę Pożyczki Przekorzystnej z oprocentowaniem 6,95 proc. i prowizją 0 proc.

W ramach oferty można otrzymać nawet do 150 tys. zł na 12 miesięcy. Rzeczywista roczna stopa oprocentowania (RRSO) pożyczki wynosi 7,16 proc. Propozycja adresowana jest do osób, które nie posiadają pożyczki w Banku Pekao.

„Okres powakacyjny może być trudny dla domowego budżetu. Wiedzą o tym szczególnie rodzice dzieci idących do szkoły. Dlatego pragniemy wesprzeć naszych klientów, oferując im ekspresowe pożyczki na preferencyjnych warunkach, które będą stanowić zastrzyk dodatkowej gotówki na sfinansowanie wyprawki szkolnej” – mówi Remigiusz Hołdys, dyrektor zarządzający w pionie bankowości detalicznej w Banku Pekao S.A.

Aby ubiegać się o pożyczkę, należy do 14 października złożyć wniosek w jednej z placówek Pekao lub wysłać formularz za pośrednictwem strony internetowej banku. Pożyczka nie może być przeznaczona na spłatę innych zobowiązań kredytowych zaciągniętych w banku.

Klienci zainteresowani dłuższym okresem kredytowania oraz ci, którzy posiadają już pożyczki w Pekao, będą mogli skorzystać z innych atrakcyjnych propozycji banku, zgodnie z obowiązującymi ofertami specjalnymi.

Data publikacji 30.08.2019, 15:31
Źródło informacji Bank Pekao S.A.