Zbliżające się targi oświetleniowe w Guzhen oferują więcej usług skierowanych do zagranicznych nabywców

18.10.2016, 14:58aktualizacja: 18.10.2016, 14:58

Internetowa rejestracja na 18. edycję targów oświetleniowych w Chinach w Guzhen kończy się za dwa dni.

ZHONGSHAN, Chiny, 18 października 2016 r. /PRNewswire/ - W dniach 22 do 26 października 2016 r. odbędzie się 18. edycja międzynarodowych targów oświetleniowych w Chinach w centrum konferencyjno-wystawowym w mieście Guzhen należącym do prefektury miejskiej Zhongshan w prowincji Guangdong.

Zdjęcie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161014/428715

Zdjęcie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161014/428716

Internetowa rejestracja zakończy się już za dwa dni od daty publikacji komunikatu. Zainteresowani mogą odwiedzić oficjalną stronę internetową targów (http://www.gzlightingfair.com/en) i dokonać wstępnej rejestracji internetowej, podając numer telefonu komórkowego. Zarejestrowani goście nie muszą uiszczać opłaty za wstęp w wysokości 100 juanów i mogą korzystać z szeregu usług VIP, włączywszy wymianę kontaktów biznesowych oraz inne bezpłatne promocje dla podróżnych.

Masowa wystawa produktów oświetleniowych na powierzchni prawie 1,5 miliona metrów kwadratowych

Całkowita powierzchnia wystawowa, wraz z pięcioma wydzielonymi obszarami, zajmuje w tym roku prawie 1,5 miliona metrów kwadratowych i zaznacza 20% wzrost w porównaniu do roku ubiegłego. Dzięki obecności 2 tysięcy wystawców wydarzenie to nabierze niespotykanego wcześniej charakteru. Dziesięć kategorii produktów obejmujących cały łańcuch dostaw z pewnością w całości odpowie na zapotrzebowania zakupowe odwiedzających.

Wymiana kontaktów to mniejszy koszt znalezienia odpowiednich dostawców w Guzhen

Ponad 100 wyselekcjonowanych wystawców będzie miało możliwość zaangażowania się w handel międzynarodowy i weźmie udział w spotkaniach, w ramach których dojdzie do wymiany kontaktów. Priorytetem dla organizatorów targów jest wspieranie klientów międzynarodowych w identyfikacji partnerów biznesowych z największym potencjałem poprzez szereg praktycznych wymagań zakupowych. Dzięki temu goście zagraniczni mogą dokonywać zakupów w jak najwygodniejszy dla siebie sposób, co prowadzi do korzystnych wyników dla obu stron wymiany. Każdy odwiedzający z zagranicy ma do dyspozycji szereg spersonalizowanych usług: możliwość złożenia wniosku o zaproszenie i dokonanie rezerwacji pokoju hotelowego przez internet, bezpłatny transfer z lotniska w obie strony, bezpłatne usługi przewozowe na teren targów oraz bezpłatny posiłek w części wypoczynkowej.

W trakcie targów w Guzhen będzie miało miejsce jeszcze więcej atrakcji, włączywszy drugi Festiwal Kultury Światła, który w tym roku wykorzysta jeszcze bardziej zaawansowaną technologię oświetleniową do realizacji imponującego świetlnego pokazu w trzech wymiarach w centrum miasta. Poza tym w mieście odbędzie się także prezentacja znanego włoskiego architekta Francesco Saniego, który poprzez przemowę na temat oryginalnych projektów w służbie sukcesu odpowie zebranym o potrzebie tworzenia oryginalnych projektów i najlepszych na to sposobach.

W październiku tej złotej jesieni targi oświetleniowe w Guzhen osiągną jeszcze wyższy poziom pod względem skali przedsięwzięcia, liczby i jakości wystawców, liczby odwiedzających oraz jakości usług. Prawdziwa uczta dla oka.

Strona internetowa: http://www.gzlightingfair.com/en

Źródło: China (Guzhen) International Lighting Fair