Pobierz materiał i Publikuj za darmo
Działając zgodnie z § 15 ust. 2 Rozporządzenia w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych [...], Zarząd Zakładów Przemysłu Cukierniczego Otmuchów S.A. informuje, że w związku z wprowadzaniem danych do formularza ESPI w treści raportu bieżącego nr 27/2021 nastąpiła oczywista omyłka pisarka polegająca na wskazaniu w pierwszym akapicie ww. raportu bieżącego, że:
"W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 20/2020 z 25 listopada 2020 r. w sprawie rozpoczęcia przeglądu kierunków rozwoju segmentu "produkty śniadaniowe i zbożowe" Grupy Kapitałowej Emitenta Zarząd Zakładów Przemysłu Cukierniczego Otmuchów S.A. [Spółka, Emitent] informuje, iż w dniu xx sierpnia 2021 roku podjął decyzję o zakończeniu ww. przeglądu i rozpoczęciu procedury zmierzającej do zakończenia działalności ww. segmentu."
podczas gdy powinno być:
"W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 20/2020 z 25 listopada 2020 r. w sprawie rozpoczęcia przeglądu kierunków rozwoju segmentu "produkty śniadaniowe i zbożowe" Grupy Kapitałowej Emitenta Zarząd Zakładów Przemysłu Cukierniczego Otmuchów S.A. [Spółka, Emitent] informuje, iż w dniu 9 sierpnia 2021 roku podjął decyzję o zakończeniu ww. przeglądu i rozpoczęciu procedury zmierzającej do zakończenia działalności ww. segmentu.",
W pozostałym zakresie treść raportu bieżącego nr 27/2021 nie ulega zmianie.
Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1
kom espi zdz
Pobierz materiał i Publikuj za darmo
bezpośredni link do materiału
Data publikacji | 12.08.2021, 11:59 |
Źródło informacji | ESPI |
Zastrzeżenie | Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media. |