Marka Ralph Lauren Fragrances rzuca wyzwanie swoim fanom w wyścigu The Red Race Challenge

04.09.2013, 17:14aktualizacja: 04.09.2013, 17:14

Ekscytująca gra wyścigowa przenosi zapach Polo Red na kompletnie nowy poziom.

NOWY JORK, 4 września 2013 roku. /PRNewswire/ - Polo Red, prędkość, adrenalina i uwodzicielski charakter najnowszego ognistego zapachu dla mężczyzn marki Ralph Lauren znajduje swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości gry Red Race Challenge. Wystawiający na próbę rajdowe umiejętności fanów marki, wyścig Red Race Challenge to toczące się w zawrotnym tempie zawody rajdowe prowadzone na platformie cyfrowej i nawiązujące do krótkiego klipu o perfumach Polo Red z udziałem Nacho Figuerasa (reż. Bruce Weber).

Na fan page'u marki Ralph Lauren Fragrances na portalu Facebook (https://www.facebook.com/RalphLaurenFragrances/app_586010711451398) gracze stają przed wyzwaniem stanięcia za sterami potężnego bolidu. Ich przeciwnikiem jest zawrotnie szybka łódź motorowa. Składający się z trzech poziomów wyścig to konfrontacja pojazdów poruszających się po lądzie i po wodzie, w której za zwycięstwo gracz uzyskuje dostęp do nowych tras, biegnących przez archipelag wysp. Tym sposobem gracze przenoszą się na wirtualne drogi oraz w świat kampanii reklamowej Polo Red.

Miejsce gracza w klasyfikacji generalnej uzależnione jest od jego umiejętności rajdowych. Punkty są mnożone za optymalną prędkość, zmiany biegów i odległość. Globalny ranking Red Race Challenge umożliwia graczom także wgląd i dzielenie się swoimi wynikami ze znajomymi.

Fani zapachu Polo Red chcący podjąć wyzwanie Red Race Challenge i poczuć zastrzyk adrenaliny mogą to zrobić pod adresem: http://www.facebook.com/ralphlaurenfragrances.

Polo Red to ogniste połączenie pikanterii czerwonego szafranu, świeżości czerwonego grapefruita i głębokiej nuty cyprysu, które w każdym mężczyźnie obudzi instynkt poszukiwacza przygód Polo Red inspirowane było kolekcją samochodową marki Ralph Lauren, jednego z najbardziej prestiżowych zbiorów luksusowych samochodów na świecie. Produkty z serii Polo Red dostępne są w wybranych sklepach i na stronie: RalphLauren.com (http://RalphLauren.com).

Ralph Lauren Fragrances

W roku 1978, firma Ralph Lauren rozszerzyła swoją markę lifestylową o świat zapachów, wprowadzając na rynek zapach Lauren dla kobiet i Polo dla mężczyzn. Przez ponad 30 lat, firma Ralph Lauren Fragrances stworzyła szereg nowych zapachów dla kobiet i mężczyzn, które wyrażają dystyngowaną osobowość i luksusowy styl życia, wpisujące się w tradycję marki. Katalog produktów Ralph Lauren Fragrances obejmuje zapachy takie jak Polo, Polo Blue, Polo Black, Polo Red, Ralph Lauren Romance oraz kolekcję dla mężczyzn i dla kobiet pod nazwą The Big Pony Fragrance Collection. Więcej informacji o marce Ralph Lauren Fragrances dostępnych jest pod adresem: http://www.ralphlauren.com/fragrances oraz na stronie: http://www.facebook.com/ralphlaurenfragrances.

Źródło: Ralph Lauren Fragrances

KONTAKT: