Pruszcz Gdański: Sylwester w tym roku on-line

21.12.2020, 19:19aktualizacja: 21.12.2020, 19:27

Fot. UM Pruszcz Gdański
Chyba na nic tak nie czekamy, jak na pożegnanie roku 2020! Władze samorządowe miasta Pruszcz Gdański w ramach wydarzenia sylwestrowego zapraszają swoich mieszkańców na Koncert Sylwestrowy on-line.

Koncert zostanie wyemitowany dnia 31 grudnia 2020 r. o godzinie 20:00 TUTAJ.

W programie koncertu w wykonaniu zespołu Zagan Acoustic i wokalistki Agi Brenzak znajdą się kompozycje mistrza argentyńskiego tanga Astora Piazzolli, karnawałowe opracowania utworów Georga Gershwina czy Henryka Warsa a także muzyczna niespodzianka utwór „Amazing Grace” Johna Newtona w wykonaniu zespołu Les Femmes i Zagan Acoustic.

Fot. UM Pruszcz Gdański

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE