Zaciągnij się do Salsa Libre i poczuj, że taniec może odmienić Twoje życie!

10.10.2014, 11:21aktualizacja: 10.10.2014, 11:21

Salsa Libre Logo
Salsa Libre - Największe Studio Tańca i Klub Salsy w Polsce i Europie z 12 letnim doświadczeniem rozpoczyna nowy sezon wielkim otwarciem nowego Studia Tańca i Klubu w nowej lokalizacji w Warszawie. Dla pasjonatów tańca pokazy i animacje podczas dni otwartych (11 - 12.10), prezentacja najszerszej na rynku oferty kursów oraz integracja środowiska podczas Salsoteki Bomba Latina (11.10) i największego w Europie Festiwalu Salsy (7 - 9.11).

Nowe Studio Tańca i Klub - Dni Otwarte Salsa Libre11 - 12.10.2014 r., godz. 12.00 - 21.00, ul. Przasnyska 6b

"Odwiedź nową lokalizację Salsa Libre w Dni Otwarte i zaproś znajomych"

Konkursy, promocje, mnóstwo atrakcji dla każdego - 23 doświadczonych Instruktorów z Polski i zagranicy zaprezentuje 20 stylów tańca podczas 26 warsztatów trwających łącznie 17h.

Najszersza oferta kursów tańca w 14 stylach już od 1.10: Salsa w parach, Salsa for Ladies, Mambo, Bachata, Kizomba, Semba, Salsa kubańska, Samba Brazylijska, Zouk, Reggaeton, Afro, Sexy Dance, Dance Fit Attack, Power Up, SL Kids.Nowe Studio Tańca i Klub - 870m2 przestrzeni otwartej za dnia jako Studio Tańca, a wieczorem jako Klub.

Nowy Sezon - Impreza Bomba Latina i inne cykliczne

11.10.2014 r., od godz. 21.00, ul. Przasnyska 6b"Dołącz do społeczności Salsa Libre na Facebooku, weź udział w imprezach z lekcjami i pokazami salsy"

Podczas Bomba Latina 11 Instruktorów poprowadzi lekcje oraz zaprezentuje pokazy Salsy, Zouka, Latin Revolution, Samby i innych. Cykliczne niezapomniane imprezy taneczne 4 razy w tygodniu: salsa, kizomba, bachata, zouk, oraz imprezy tematyczne i okolicznościowe.Nowi Znajomi - El Sol Salsa Festiwal7 - 9.11.2014 r. godz. 10.00 - 19.00, Hotel Gromada, ul. 17 Stycznia 32

"Poznaj pasjonatów salsy i weź udział w El Sol Salsa Libre Festiwal"

Największy festiwal salsy w Polsce i Europie od 10 lat skupia 2500 pasjonatów i gwiazdy z wielu krajów Europy, Kuby, USA, Singapuru: 100 godzin warsztatów, 55 tancerzy, tysiące fanów, 15 form tanecznych, 3 koncerty na żywo, 3 imprezy, Konkurs na 10-lecie festiwalu.

Kontakt I Akredytacja I Informacja prasowa:

Dominika Filińska

Marketing Manager