ZAZ w Polsce! Trzy koncerty z najnowszą złota płytą "Paris"

28.09.2015, 16:38aktualizacja: 28.09.2015, 16:38

ZAZ - plakat
Ladies' Jazz Festival prezentuje: ZAZ w Polsce! Trzy koncerty z najnowszą już złota płytą "Paris" - Warszawa, Wrocław, Gdynia, 24-26 listopada.

"ZAZ może zaśpiewać wszystko i zawsze porusza najczulsze struny w duszy. Dojdzie tak daleko jak tylko sobie zamarzy. Już osiągnęła ogromnie dużo. Jest pierwszą od lat francuską piosenkarką, która zrobiła tak wielką międzynarodową karierę" - Charles Aznavour.

Ta niezwykle popularna artystka przedstawi na trzech koncertach swoją najnowszą płytę "Paris" - tak samo złotą jak poprzednie, pełną odniesień do jazzu, folku, francuskiej chanson, tanga, zawierającą w większości interpretacje pięknych kompozycji poświęconych stolicy Francji. Zaśpiewa też swoje najświeższe, niepublikowane jeszcze utwory! Do tego oczywiście gorące przeboje z poprzednich złotych i platynowych płyt. Artystka jest obecnie jednym z najgorętszych zjawisk koncertowych w Europie.

Ladies' Jazz Festival prezentuje ZAZ:

- 24 listopada 2015, Warszawa, Hala Koło, godzina 20:00 (bilety 160 i 180zł),

- 25 listopada 2015, Wrocław, Hala Orbita, godzina 20:00 (bilety 100 - 250zł),

- 26 listopada 2015, Gdynia Arena, godzina 20:00 (bilety 100 - 250zł).

Bilety już do nabycia w salonach EMPIK w całej Polsce oraz na portalach biletowych.

KONTAKT:

www.ladiesjazz.pl/zaz/