Zlecone: Firmy Four Rivers Software Systems i Fluke Biomedical uruchamiają wspólny interfejs TMS Fluke dla oprogramowania do automatyzacji Ansur

17.08.2012, 13:56aktualizacja: 17.08.2012, 13:56

EVERETT, Waszyngton, 17 sierpnia 2012 r. /PRNewswire/ - Firmy Fluke Biomedical i Four Rivers Software Systems ogłosiły dziś uruchomienie wspólnego interfejsu TMS Fluke w celu integracji oprogramowania Ansur z rozwiązaniem w zakresie skomputeryzowanego systemu zarządzania utrzymaniem ruchu (CMMS) firmy Four Rivers Software, TMS OnSite/TMS OnLine. Zaprojektowany w celu zautomatyzowania badania urządzeń medycznych i raportowania oraz zapewniania zgodności ze standardami bezpieczeństwa. Wyniki zautomatyzowanych badań Ansur są teraz płynnie raportowane i archiwizowane w bazie danych TMS za pomocą interfejsu TMS Fluke.

(Zdjęcie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120816/SF59055)

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b)

Shirin Khanna, kierownik ds. marketingu produktów w Fluke Biomedical, wyjaśnia: "Oprogramowanie Ansur służy do automatyzacji analizatorów i symulatorów firmy Fluke Biomedical w celu szybkiej i prostej kontroli wyrobów medycznych, zarówno w zakresie działań prewencyjnych jak i ponaprawczych, zapewniając przy tym podwyższoną jakość i powtarzalność. Interfejs TMS-Ansur zapewnia podwyższoną wydajność i upraszcza archiwizowanie i raportowanie poprzez centralizację wyników badań dla powiązanego urządzenia w aplikacji TMS".

"Interfejs TMS Fluke dla Ansur uzupełnia nasz obecny interfejs medTester o Fluke Biomedical - stwierdził Henry Wilde, prezes Zarządu w Four Rivers Software Systems. - Interfejs ten pomoże organizacjom zwiększyć dokładność i dostępność ich danych".

Interfejs TMS Fluke dostępny jest dla klientów TMS OnSite/TMS OnLine 2012.5.5.15 poprzez stronę internetową dla obsługi klienta firmy Four Rivers Software. Więcej informacji o interfejsie TMS Fluke oraz cenach i wymaganiach systemowych można uzyskać pod adresem: info@frsoft.com lub numerem telefonu 412-256-9020. Darmową wersję demonstracyjną oprogramowania Ansur Fluke Biomedical można pobrać pod adresem: http://www.flukebiomedical.com/ansur.

Informacje o firmie Fluke Biomedical

Fluke Biomedical jest wiodącą firmą specjalizującą się w ogólnoświatowym dostarczaniu sprzętu pomiarowego i testowego oraz usług dla branży medycznej. Dążymy do tego, aby stać się najlepszym dostawcą innowacyjnych rozwiązań mających na celu ulepszenie jakości usług medycznych na całym świecie. Oferujemy swoje usługi inżynierom biomedycznym, technikom ds. zapewnienia jakości, fizykom medycznym, onkologom i pracownikom ds. bezpieczeństwa radiologicznego. Nieustannie staramy się rozszerzać ofertę naszych rozwiązań, aby służyć szerszej grupie specjalistów ds. zdrowia i bezpieczeństwa. Więcej informacji o Fluke Biomedical znajduje się na stronie: http://www.flukebiomedical.com.

Informacje o firmie Four Rivers Software Systems

Firma Four Rivers Software Systems, Inc. produkuje oprogramowanie dla systemów zarządzania aktywami przedsiębiorstwa i utrzymaniem ruchu (EAM/CMMS) i wspomaganego komputerowo zarządzania zasobami stałymi (CAFM) dla przemysłu medycznego. Obsługując ponad 1 700 organizacji z branży medycznej, zapewniamy wydajne narzędzia służące do podniesienia wydajności i opłacalności. Wsłuchując się w opinie naszych klientów i nieustannie aktualizując i ulepszając nasze produkty i usługi, firma Four Rivers wciąż umacnia swoją pozycję dostawcy najczęściej wybieranego rozwiązania w przemyśle medycznym. Gama produktów Four Rivers obejmuje TMS OnSite i TMS OnLine, TMS CAFM, kompletny pakiet rozwiązań mobilnych i wiele innych opcjonalnych rozwiązań wspierających działanie Państwa organizacji.

KONTAKT:

Mandy Allen